Aπαγχονισμένη στα κρατητήρια του Πύργου βρέθηκε 28χρονη – Απαντήσεις ζητά η οικογένειά της

Aπαγχονισμένη στα κρατητήρια του Πύργου βρέθηκε 28χρονη – Απαντήσεις ζητά η οικογένειά της

Η νεαρή γυναίκα που συνελήφθη για κλοπή ευτελούς αξίας είχε αποπειραθεί νωρίτερα να βάλει τέλος στη ζωή της στο Α.Τ. Αμαλιάδας

Τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία έδωσε τέλος στη ζωή της μαι 28χρονη μέσα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου Ηλείας, αναζητά η οικογένεια της νεαρής γυναίκας.

Όπως είπε στο MEGA ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, η 28χρονη Ρομ συνελήφθη στο σπίτι της στην Αμαλιάδα για μία κλοπή ευτελούς αξίας και οδηγήθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί μετά από ώρες στο κρατητήριο, αποπειράθηκα να αυτοκτονήσει, αλλά την πρόλαβαν οι αστυνομικοί και την ίδια ημέρα την μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.

Εκεί οι αστυνομικοί δέχθηκαν σύσταση από τους συναδέλφους τους στην Αμαλιάδα, ότι η συλληφθείσα είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της και τόνισαν πως θα έπρεπε να προσέχουν, ώστε να μη συμβεί ανάλογο περιστατικό. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος, η γυναίκα εντοπίστηκε απαγχονισμένη και χρησιμοποιώντας για βρόγχο μία ζακέτα.

Τα αίτια του θανάτου της 27χρονης βρίσκονται υπό διερεύνηση, ενώ σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, η οικογένεια θα ζητήσει πραγματογνωμοσύνη από ιδιώτη τεχνικό σύμβουλο για τα αίτια θανάτου της 28χρονης. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας τόνισε ακόμα, ότι πρέπει να δοθεί επίσημη ανακοίνωση και σαφείς εξηγήσεις για τα ακριβή αίτια της νεαρής γυναίκας.