Ηλικιωμένη ξυλοκοπήθηκε άγρια από νεαρό Πακιστανό που εισέβαλε στο σπίτι της στην Ιεράπετρα

Ηλικιωμένη ξυλοκοπήθηκε άγρια από νεαρό Πακιστανό που εισέβαλε στο σπίτι της στην Ιεράπετρα

Περιοίκοι έπιασαν με βάση την περιγραφή της 86χρονης και παρέδωσαν στην Αστυνομία έναν ύποπτο

Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας νοσηλεύεται μια 86χρονη, μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από νεαρό Πακιστανό μέσα στο σπίτι της στην Γρα Λυγιά.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, σήμερα το μεσημέρι νεαρός Πακιστανικής υπηκοότητας εισέβαλε από την ανασφάλιστη είσοδο μικρού διαμερίσματος στη Γρα Λυγιά, όπου διέμενε μόνη της η 86χρονη. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο κρεββάτι της, είδε όμως από τον καθρέπτη της, αφού άκουσε τον θόρυβο στην πόρτα, ότι κάποιος άγνωστος μπήκε στο διαμέρισμά της. Τον ρώτησε: «Τι κάνεις εδώ; Ποιος είσαι; Τι θέλεις;». Σύμφωνα με την ίδια, ο νεαρός δεν απαντούσε στα ερωτήματά της.

Σε ερώτησή της αν θέλει λεφτά, είπε απλά «όχι, δεν θέλω λεφτά» και ξαφνικά άρχισε να την γρονθοκοπεί ανελέητα στο πρόσωπο, την τράβηξε από το κρεβάτι και την πέταξε στο πάτωμα και την ποδοπατούσε με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο ισχίο. Αφού η άτυχη γυναίκα «έφαγε» αρκετό ξύλο, ο νεαρός Πακιστανός άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να πειράξει τίποτε άλλο. Η ηλικιωμένη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και μετά από αρκετή ώρα, τις φωνές της άκουσε ένας επιχειρηματίας, που διατηρεί πλυντήριο αυτοκινήτων απέναντι από το σπίτι.

Έτρεξε αμέσως, φώναξε και άλλους περιοίκους και τα παιδιά της τραυματισμένης γυναίκας και αφού κατάλαβαν από τις περιγραφές της, τι είχε συμβεί, άρχισαν να αναζητούν το δράστη στους δρόμους της Γρα Λυγιάς, ειδοποιώντας ταυτόχρονα το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας. Λίγη ώρα αργότερα κάτοικοι της περιοχής έπιασαν έναν νεαρό, που πιστεύουν, σύμφωνα με τις περιγραφές της 86χρονης, ότι είναι ο δράστης και τον παρέδωσαν στο Α.Τ. Ιεράπετρας, που διενεργεί προανάκριση.

Η 86χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, προκειμένου να της γίνουν εξετάσεις και να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ την ίδια ώρα ανάστατη είναι η κοινωνία της Γρα Λυγιάς με αυτό το νέο περιστατικό βίας και αυτό που ζητούν οι κάτοικοι από την Ελληνική Αστυνομία, είναι περισσότερη αστυνόμευση.