Θανατηφόρα παράσυρση 19χρονης στην Ξάνθη: «Ο αστυνομικός εμφανίστηκε αρχικά ως μάρτυρας»

Θανατηφόρα παράσυρση 19χρονης στην Ξάνθη: «Ο αστυνομικός εμφανίστηκε αρχικά ως μάρτυρας»

«Ήξερε ο αστυνομικός τι τον περίμενε. Η δουλειά του είναι» ξέσπασε ο ξάδελφος της άτυχης κοπέλας

Θρήνος και οργή επικρατεί στην Ξάνθη για την 19χρονη Αϊσέ, που παρέσυρε αστυνομικός με ιδιωτικό όχημα, την ώρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, την εγκατέλειψε στο σημείο και στη συνέχεια εμφανίσθηκε ως αυτόπτης μάρτυρας.

Ο ξάδερφος της άτυχης 19χρονης μίλησε στην εκπομπή Tlive για τον χαμό της άτυχης νεαρής. Μάλιστα, όπως είπε, η μητέρα της άτυχης κοπέλας όταν έμαθε για το τροχαίο, έτρεξε στο σημείο και είδε το παπούτσι και το κινητό του παιδιού της και τότε κατάλαβε, πως το θύμα του τροχαίου ήταν το παιδί της. Ωστόσο είχε καταλάβει λίγο νωρίτερα, πως κάτι είχε συμβεί, καθώς το σκυλάκι της 19χρονης επέστρεψε σπίτι μόνο του.

Την άτυχη κοπέλα παρέσυρε το βραδύ της περασμένης Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου ένας αστυνομικός με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά και να διακομιστεί αρχικά στο νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου άφησε και την τελευταία της πνοή. Ο οδηγός του οχήματος είχε ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και περίμενε το ασθενοφόρο, στη συνέχεια όμως φέρεται να απέκρυψε την εμπλοκή του στο δυστύχημα, πριν φτάσουν στα ίχνη του οι συνάδελφοί του, λόγω των αντιφάσεων στις οποίες είχε υποπέσει.

«Στο σημείο που έγινε το ατύχημα, ψάξαμε, δεν βρήκαμε καν φρενάρισμα ή σημάδι που να δείχνει πως έγινε εδώ το ατύχημα. Προσπαθούμε να μάθουμε πόση ώρα έκανε να έρθει το ασθενοφόρο. Στην αρχή είδαμε εφημερίδες να γράφουν πως ήταν τροχαίο με εγκατάλειψη. Μετά οι περισσότερες άλλαξαν τα πάντα και είπαν πως δεν υπάρχει εγκατάλειψη και έκατσε ο αστυνομικός μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Εάν δεν υπήρχε εγκατάλειψη, δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτόφωρο; Ο αστυνομικός είπε πως πανικοβλήθηκε και έφυγε. Δεν θα έπρεπε να κάτσει να την βοηθήσει;», ανέφερε ο ξάδερφος της νεαρής. «Ήξερε ο αστυνομικός τι τον περίμενε. Η δουλειά του είναι», πρόσθεσε ο ξάδερφος της 19χρονης.