Το απίστευτο μαρτύριο που βίωνε ο 7χρονος στον Βόλο: «Ξέρω ποιος είναι, αλλά δεν θα του κάνουν τίποτα» έλεγε στον πατέρα του

Το απίστευτο μαρτύριο που βίωνε ο 7χρονος στον Βόλο: «Ξέρω ποιος είναι, αλλά δεν θα του κάνουν τίποτα» έλεγε στον πατέρα του

Οι γονείς έχουν ήδη καταθέσει μηνύσεις

Φρίκη έχει προκαλέσει η υπόθεση σχολικού εκφοβισμού από τον Βόλο, όπου ένα 7χρονο παιδί έπεσε θύμα συμμαθητή του. Ο πατέρας του 7χρονου αγοριού μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε το χρονικό της υπόθεσης.

Ο ίδιος ανέφερε πως το παιδί του αυτή τη στιγμή «είναι καλύτερα». Όταν ρωτήθηκε πόσα παιδιά τον πείραξαν, ο πατέρας είπε «ένα. Ο γιος μου τον κατέδωσε στη διευθύντρια και μου λέει "ναι μπαμπά, ξέρω ποιος είναι αλλά δεν θα του κάνουν τίποτα", γιατί και τις προηγούμενες φορές που πήγαινε και έλεγε πως τον κλωτσάει, έμεναν στο "μην το ξανακάνεις αυτό και τελείωνε το πράγμα"».

Ο πατέρας ισχυρίζεται πως «η διευθύντρια δεν μου είπε ούτε το όνομα των γονέων του, ούτε πόσο χρονών είναι, ούτε σε ποια τάξη πάει. Είναι παιδί δημοτικού». Όταν ο πατέρας έδειξε στη διευθύντρια «τη φωτογραφία με το σημάδι που είχε το παιδί μου, είπε "βλέπω μια φωτογραφία", ένιωθα εκείνη τη στιγμή πως μειώνει το περιστατικό. Εγώ κατάλαβα εξαρχής πως δεν πρόκειται να βγει άκρη, γιατί ρωτούσε εμένα ποιος ήταν ο επιτηρητής όταν συνέβη το περιστατικό».

«Στην αστυνομία πήγα εγώ αφού έφυγα από το σχολείο», ανέφερε ο ίδιος, και πρόσθεσε πως «καταθέσαμε μήνυση κατά της διεύθυνσης του σχολείου και κατά αγνώστων».

 

«Επειδή είχε καλό καιρό, είπε η μαμά του να το πάμε στο πάρκο. Πάει να ντύσει το παιδί, αλλά εκείνο δεν ήθελε, τραβιόταν και έβαλε τα κλάματα. Αφού ηρεμήσαμε, κατέβασε το εσώρουχό του και βλέπω ζωγραφισμένα Χ και κύκλους, πάνω στα οπίσθιά του. Τις προηγούμενες ημέρες το παιδί είχε έρθει με λερωμένο το σώμα του, στον μηρό και τα οπίσθια», είπε ο πατέρας για το πώς αντιλήφθηκαν τα όσα βίωνε το παιδί του.

«Τον στρίμωξε, τον έβαλε κάτω και του κολλούσε αυτοκόλλητα. Οι προηγούμενες φορές είχαν να κάνουν με κλωτσιές, σπρωξίματα, να του βρίζει τη μάνα και τον ίδιο», κατέληξε.