Ξάνθη: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την 19χρονη

Ξάνθη: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την 19χρονη

Ο 34χρονος οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος εμφανιζόταν ως αυτόπτης μάρτυρας, με σκοπό να αποκρύψει την εμπλοκή του στο δυστύχημα

Η 19χρονη που νοσηλεύοταν μετά από τροχαίο, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε το ιατρικό προσωπικό.

Αφότου παρασύρθηκε από το όχημα, που οδηγούσε αστυνομικός, το θύμα είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή στο Νοσοκομείο της Καβάλας, σύμφωνα με το xanthinea.

Όταν συνέβη το δυστύχημα, ο 34χρονος οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος είχε ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και περίμενε το ασθενοφόρο, ενώ στη συνέχεια εμφανιζόταν ως αυτόπτης μάρτυρας, με σκοπό να αποκρύψει την εμπλοκή του στο δυστύχημα. Ωστόσο, οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε κατά τη διάρκεια των καταθέσεών του οδήγησαν τους συναδέλφους του στην ανακάλυψη της εμπλοκής του στο τροχαίο.

Η οικογένεια της 19χρονης με δήλωση που κοινοποίησε στα ΜΜΕ ο δικηγόρος της καλούσε όποιον γνώριζε το παραμικρό για το δυστύχημα, να δώσει τα στοιχεία στις αρχές, προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση.

Ο 34χρονος αστυνομικός αναμένεται σήμερα Τετάρτη να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.