Βριλήσσια: «Είχε πάντα μαζί το κινητό του και έβλεπε τι γινόταν στην τουαλέτα» λέει η υπάλληλος του κομμωτηρίου για τον ιδιοκτήτη με τις κάμερες

Βριλήσσια: «Είχε πάντα μαζί το κινητό του και έβλεπε τι γινόταν στην τουαλέτα» λέει η υπάλληλος του κομμωτηρίου για τον ιδιοκτήτη με τις κάμερες

«Έβγαινε έξω για 2-3 λεπτά, και πήγαινε και έδινε σε κάποιον τα στικάκια», είπε η Μαρία Τσιστράκη

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιδιοκτήτη κομμωτηρίου συα Βριλήσσια, καθώς είχε βάλει κάμερες στην τουαλέτα και παραδέχθηκε ότι είναι εθισμένος στην πορνογραφία. Το ίδιο έκανε και στο σπίτι, όπου ζούσε με τις δύο κόρες της συζύγού του. Μάλιστα, μία υπάλληλος στο μαγαζί του τώρα συνηδειτοποιεί πώς λειτουργούσε ο ιδιοκτήτης.

Είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες για να βλέπει τις πελάτισσες  και τις εργαζόμενες γυμνές. Έχει τοποθετήσει μία μικροσκοπική κάμερα μέσα σε τρύπα σε πλακάκι του μπάνιου που βγαίνει σωλήνας, σε σημείο που δύσκολα πέφτει το μάτι, όπως παρουσίασε η εκπομπή «Live News» του Mega.

Ακόμη μία κάμερα υπάρχει ανάμεσα από καλωδιώσεις στο ταβάνι της τουαλέτας. Και αυτή αρκετά καλά κρυμμένη με μαύρη μονωτική ταινία.

«Δεν φαινόταν για τέτοιος άνθρωπος ρε παιδάκι μου, τον ήξερα εδώ τόσα χρόνια, δούλευε και παλιά που το είχε άλλος κομμωτής και μετά το πήρε αυτός, έχει τέσσερα χρόνια εδώ πέρα», είπε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος, ο 49χρονος είχε τη δυνατότητα να επεμβαίνει στο σύστημα αρχειοθέτησης των αρχείων που κατέγραφε καθώς και να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και ανακτά τα βίντεο με τις καταγραφές.

Είχε βάλει κάμερα και στο δωμάτιο της κόρης της γυναίκας του

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σοκάρουν. Μία μέρα αργότερα από τη σύλληψη του 49χρονου, η γυναίκα του εντόπισε μία κρυφή κάμερα και στο υπνοδωμάτιο της κόρης της.

«Δεν μπορώ, θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ, θα πάθω κάτι», είπε η σύζυγός του.

«Αυτή είναι μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματικότητα την οποία, είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια», είπε η κόρη της γυναίκας του.

«Έχει κατασχεθεί σχετικό υλικό από διαφόρους χώρους επαγγελματικούς και μη και βρισκόμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων της επεξεργασίας του βιντεοληπτικού υλικού», δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας, Ελένη Κατσαρού.

Πέρα από τις κρυφές κάμερες, από την έρευνα των Αρχών μέσα στο κομμωτήριο βρέθηκε και μία συσκευασία με ναρκωτικά, με τον 49χρονο να περνάει αύριο από ανακριτή και εισαγγελέα.

«Έβγαινε έξω για 2-3 λεπτά, και πήγαινε και έδινε σε κάποιον τα στικάκια»

Η Μαρία Τσιστράκη, υπάλληλος του κομμωτηρίου, μίλησε στο «Live News» για τον κομμωτή αλλά και για το ένα είχαν αντιληφθεί κάτι οι υπόλοιποί υπάλληλοι.

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ σωστός και καλός απέναντι μας. Τελικά, ήταν πολύ χειριστικός από ότι κατάλαβα. Τον είχα βάλει στην οικογένειά μου. Σεβόμουν το μαγαζί που δούλευα και την τελευταία εβδομάδα το μάθαμε. Μία κοπέλα όταν βγήκε έξω τον είδε να κοιτάει στο κινητό την κάμερα. Έβλεπε την τουαλέτα που είχε τις κάμερες, την τουαλέτα που πηγαίναμε 4-5 φορές. Δεν είπε τίποτα και πήγε και έκανε την καταγγελία. Ο άνθρωπος αυτός είχε δύο κινητά», είπε αρχικά.

«Τώρα συνειδητοποιώ πως μετά από κάθε κούρεμα πήγαινε στην τουαλέτα για 10 λεπτά. Τον είχα ρωτήσει εγώ εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που κάθεται τόση ώρα εκεί. Ο συνδυασμός που κάνω τώρα, είναι πως κάθε 15 μέρες περίπου έφευγε, έβγαινε έξω για 2-3 λεπτά, και πήγαινε και έδινε σε κάποιον τα στικάκια. Μας είπε πως ερχόταν ένας φίλος του, και μτο0υ έδινε στικάκια με μουσική γιατί του άρεσε. Μας έλεγε να πίνουμε πολύ νερό για να πηγαίνουμε συχνά στη τουαλέτα», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος των θυμάτων, μίλησε και εκείνος με τη σειρά του για την υπόθεση: «Το προσωπικό είναι 9 άτομα. Περιμένουμε να δούμε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια πού γινόταν η διάθεση αυτού του υλικού. Εάν γινόταν στο διαδίκτυο ή έναντι αμοιβής στον συγκεκριμένο άνδρα».