Να διακόψει άμεσα όλα τα πρωταθλήματα ζητά από τον πρωθυπουργό η ΠΟΑΣΥ

Να διακόψει άμεσα όλα τα πρωταθλήματα ζητά από τον πρωθυπουργό η ΠΟΑΣΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού

Να διακόψει άμεσα όλα τα πρωταθλήματα σε κάθε άθλημα, έως ότου σταματήσει η εγκληματική δραστηριότητα των χούλιγκαν, καλεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Η ΠΟΑΣΥ ζητάει επίσης από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να σταματήσουν από ταύτης τη διάθεση αστυνομικών δυνάμεων για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, χωρίς καμία καθυστέρηση και καμία δικαιολογία.

Η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ

«Οργή και θλίψη διακατέχει σήμερα όλο το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την δολοφονική επίθεση εις βάρος του συναδέλφου μας που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του και ελπίζουμε χωρίς μοιραία κατάληξη.

Οργή για αυτούς που με ξεκάθαρα ανθρωποκτόνο πρόθεση επιτέθηκαν σε ένα όργανο της Πολιτείας την ώρα που έκανε τη δουλειά του, σε ένα αστυνομικό που έβγαζε το μεροκάματο του.

Οργή για όλους αυτούς που συγκαλύπτουν, υποθάλπουν, υποστηρίζουν, μισθοδοτούν τις αγέλες των δίποδων χούλιγκαν με τα ζωώδη ένστικτα είτε αυτοί είναι ιδιοκτήτες Π.Α.Ε, Κ.Α.Ε. κτλ είτε είναι “παράγοντες” του αθλητισμού, είτε οποιοσδήποτε άλλος.