Απεργούν και σήμερα οι οδηγοί ταξί κατά του φορολογικού νομοσχεδίου

Απεργούν και σήμερα οι οδηγοί ταξί κατά του φορολογικού νομοσχεδίου

Κάνουν λόγο για οικονομική εξόντωση

Απεργία και σήμερα στα ταξί στην Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των οδηγών ταξί και αγοραίων να συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις που έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 5 το πρωί της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να προχωρήσει από τη Δευτέρα 4/12/23 και ώρα 5:00 και μέχρι και την Παρασκευή στις 05:00 το πρωί σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για οικονομική εξόντωση και εξαθλίωση με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, σημειώνοντας πως η φορολόγηση με τεκμαρτό εισόδημα θα προκαλέσει υπέρμετρη επιδείνωση της κατάστασης όπου θα μας οδηγήσει στο κλείσιμο ή σε έξοδο από το επάγγελμα.

Από την πλευρά του το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, με σχετική ανακοίνωσή του συμμετέχει στις κινητοποιήσεις εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για την φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης.