Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με 3.500 αστυνομικούς, drones και ελεύθερους σκοπευτές για τον Ερντογάν

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με 3.500 αστυνομικούς, drones και ελεύθερους σκοπευτές για τον Ερντογάν

Σε εγρήγορση βρίσκονται Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπή της κυκλοφορίας όπου και όποτε κριθεί αναγκαίο

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Περίπου 3.500 αστυνομικοί προβλέπεται να βρίσκονται επί ποδός, ενώ από νωρίς το πρωί θα γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπές της κυκλοφορίας ανάλογα με την κίνηση της αυτοκινητοπομπής του. Σε όλα τα νευραλγικά σημεία από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έως το κέντρο της Αθήνας θα βρίσκονται διασκορπισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές των ΕΚΑΜ πέρα από την συνοδεία των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής που θα έχει η αυτοκινητοπομπή του και όλες του οι μετακινήσεις.

Σε εγρήγορση βρίσκονται και σε πληροφοριακό επίπεδο Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ, ενώ οι δρόμοι της Αθήνας θα γεμίσουν αστυνομικούς και τροχονόμους για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.Παράλληλα, έχουν ληφθεί ήδη μέτρα για την προστασία στατικών στόχων τουρκικών συμφερόντων, όπως η Πρεσβεία και άλλα σημεία ειδικού ενδιαφέροντος.