Δικογραφία σε βάρος αστυνομικού μετά από καταγγελία της Στέλλας Μπεζαντάκου

Δικογραφία σε βάρος αστυνομικού μετά από καταγγελία της Στέλλας Μπεζαντάκου

Ο ένστολος πλαστογράφησε μισθωτήριο συμβόλαιο διαμερίσματος της στη Γλυφάδα για να μεταφέρει την παροχή ρεύματος σε άλλη εταιρεία

Δικογραφία για πλαστογραφία σχηματίστηκε σε βάρος αστυνομικού, ύστερα από καταγγελία που υποβλήθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων από την τραγουδίστρια, Στέλλα Μπεζαντάκου.

Η Στέλλα Μπεζεντάκου που είχε καταγγείλει πριν από καιρό, ότι ο αστυνομικός δεν της πληρώνει τα ενοίκια για το σπίτι που του νοικιάζει στη Γλυφάδα, κατήγγειλε πρόσφατα τον αστυνομικό -όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα- για πλαστογραφία, καθώς όπως είπε, ο αστυνομικός πλαστογράφησε το συμβόλαιο μίσθωσης, για να το καταθέσει σε εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, με στόχο να αποφύγει προηγούμενες οφειλές για κατανάλωση ρεύματος.

Σύμφωνα πάντα με την Στέλλα Μπεζαντάκου, όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2022, όταν ο αστυνομικός ενδιαφέρθηκε να νοικιάσει το σπίτι της στη Γλυφάδα έναντι 1.400 ευρώ το μήνα. Μετά από τη συμφωνία τους, όπως υποστηρίζει, ο αστυνομικός της ζήτησε να μη φαίνεται ο ίδιος στο μισθωτήριο, αλλά η σύντροφός του, ενώ στη συνέχεια -και αφού εγκαταστάθηκε κανονικά στο σπίτι- ανέβαλε με διάφορες δικαιολογίες την επισημοποίηση της συμφωνίας. Τα προβλήματα εμφανίστηκαν, όταν άρχισε να μην καταβάλει τα ενοίκια και όταν διαπίστωσε, όπως υποστηρίζει, ότι δεν πλήρωνε τα κοινόχρηστα και το ρεύμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ΔΕΗ είχε κόψει το ρεύμα στο σπίτι λόγω οφειλών και τότε εκείνος βρήκε τρόπο να κλείσει συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρεία παροχής ρεύματος, πλαστογραφώντας μισθωτήριο συμβόλαιο. Η Στέλλα Μπεζαντάκου από την πρώτη στιγμή υποστήριξε, ότι δεν είχε στη διάθεσή του ούτε μισθωτήριο, ούτε κάποιο άλλο νόμιμο έγγραφο, με το οποίο θα μπορούσε να αποδείξει, ότι κατοικεί νόμιμα στο σπίτι της.

Τέλος, υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός χρησιμοποίησε την ιδιότητά του, για να την κάνει να τον εμπιστευτεί. Χαρακτηριστικά φέρεται να της είπε: «Μην ανησυχείτε, εγώ είμαι άνθρωπος του νόμου».