Τρομακτικό τροχαίο στα Χανιά – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας 30χρονος

Τρομακτικό τροχαίο στα Χανιά – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας 30χρονος

Δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά στον ΒΟΑΚ - Δείτε φωτογραφίες

Ένα τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στα Χανιά, περίπου 1 χλμ. από τον κόμβο του Γαλατά, όταν δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα περιπολικά, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανήρτησε το kriti360.gr, τα δύο οχήματα που κινούνταν με αντίθετη κατεύθυνση, συγκρούστηκαν μετωπικά. Οι αρχικές ενδείξεις συγκλίνουν στο συμπέρασμα, ότι ο ηλικίας περίπου 30 ετών οδηγός του κόκκινου Renault, υπό συνθήκες που δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το λευκό όχημα.

Ο νεαρός έχει υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, που ενεπλάκη στο τροχαίο. Για αρκετή ώρα δε, στο σημείο του ατυχήματος επικράτησε κυκλοφοριακό πρόβλημα, με τη διέλευση των οχημάτων να διεξάγεται εκ περιτροπής.