Ομαδικό βιασμό από 18 άνδρες στον Κολωνό κατήγγειλε 20χρονη

Ομαδικό βιασμό από 18 άνδρες στον Κολωνό κατήγγειλε 20χρονη

Έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση, με την ΕΛ.ΑΣ. να αντιμετωπίζει με επιφύλαξη τα καταγγελλόμενα

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας Αθηνών βρίσκεται η καταγγελία μίας 20χρονης Ρομά, ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από μία παρέα 18 ανδρών πακιστανικής καταγωγής.

Πρόκειται για μία υπόθεση με αρκετά κενά και τις Αρχές να επιχειρούν να συνθέσουν ένα παζλ, από το οποίο λείπουν αρκετά κομμάτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20χρονη φέρεται να είχε κλείσει ραντεβού με κάποιον ή κάποιους από την παρέα των αλλοδαπών ανδρών σε παράνομο οίκο ανοχής ή κάποιον παρόμοιο χώρο, για να συνευρεθούν ερωτικά.

Εκεί φαίνεται πως έγινε και χρήση ουσιών, ωστόσο πιθανόν κάτι πήγε… στραβά και η νεαρή προχώρησε στην καταγγελία στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, αν και πληροφορίες αναφέρουν, ότι κατά τη διάρκεια της αρχικής κατάθεσης της αμφιταλαντεύθηκε, για το εάν πρέπει να προχωρήσει. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι η 20χρονη δεν θυμόταν να υποδείξει το σημείο, στο οποίο συνευρέθηκε με την παρέα των ανδρών, με τους αστυνομικούς να την εντοπίζουν στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Σπύρου Πάτση.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση, με την ΕΛ.ΑΣ. να αντιμετωπίζει με επιφύλαξη τα καταγγελλόμενα.