Κηδεύεται σήμερα η Δέσποινα Παπαδοπούλου – Γιατί η οικογένεια της αποφάσισε να μην ταφεί στον ίδιο τάφο με τον δικτάτορα άνδρα της Γιώργο Παπαδόπουλο

Κηδεύεται σήμερα η Δέσποινα Παπαδοπούλου – Γιατί η οικογένεια της αποφάσισε να μην ταφεί στον ίδιο τάφο με τον δικτάτορα άνδρα της Γιώργο Παπαδόπουλο

Έχουν περάσει 24 χρόνια από την κηδεία του δικτάτορα

Στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας θα ταφεί σήμερα, Τρίτη (28/11) η 93 ετών σύζυγος του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου, Δέσποινα Παπαδοπούλου που πέθανε πρωί του Σαββάτου (25/11).

Όπως αναφέρει σε σχετικό της ρεπορτάζ η εφημερίδα «Espresso» η οικογένεια της Δέσποινας Παπαδοπούλου αποφάσισε να μην ταφεί στον ίδιο τάφο με τον δικτάτορα άνδρα της Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος βρίσκεται ενταφιασμένος στο Α΄ Νεκροταφείο. Έτσι η εξόδιος ακολουθία της Δέσποινας Παπαδοπούλου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Κηφισιάς και στη συνέχεια η σορός της θα ενταφιαστεί στο Κοιμητήριο Νέας Ερυθραίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θρίλερ της ταφής της ξεκίνησε υπό τον φόβο συγκέντρωσης νοσταλγών της επταετίας, που θα ήθελαν να πουν το «αντίο» τους στη «δική τους» Δέσποινα, χωρίς να έχει ευθύνη για αυτό η οικογένειά της. Μπορεί να έχουν περάσει 24 χρόνια από την κηδεία του άντρα της, η οποία είχε εξελιχθεί σε συγκέντρωση νοσταλγών της χούντας με συνθήματα και πυροβολισμούς στον αέρα, όμως προφανώς η οικογένεια της Παπαδοπούλου δεν θα ήθελε να υπάρξουν ανάλογες εικόνες και το μεσημέρι της Τρίτης.

Για αυτό πήρε και την απόφαση η Δέσποινα Παπαδοπούλου να μην είναι στον ίδιο τάφο με τον άνδρα της.