Είχε συλληφθεί ξανά για ασέλγεια σε ανήλικο ο παλαιοημερολογίτης ιερέας

Είχε συλληφθεί ξανά για ασέλγεια σε ανήλικο ο παλαιοημερολογίτης ιερέας

Σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη για καταγγελία που είχε κάνει το 12χρονο παιδί και η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη και εκκρεμεί το Εφετείο

Γνώριμος στις Διωκτικές Αρχές είναι ο παλαιοημερολογίτης ιερέας που συνελήφθη σε νησί του Αργοσαρωνικού, μετά από καταγγελία 12χρονου για ασέλγεια σε βάρος του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αστυνομικής συντάκτριας του OPEN, Μίνας Καραμήτρου, ο συγκεκριμένος ιερέας «ιερουργεί» σε ιδιωτικό μοναστήρι στο εν λόγω νησί του Αργοσαρωνικού και μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά που γίνεται καταγγελία σε βάρος του.

Στο παρελθόν ένα παιδί επίσης 12 ετών περιέγραψε στους γονείς του, τι συνέβαινε, όταν εκείνοι έλειπαν. Ο άνδρας έμπαινε στο σπίτι της οικογένειας, με το πρόσχημα πως γνώριζε καλά τους γονείς του. Ωστόσο, εκείνοι αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε και απευθύνθηκαν αμέσως στις Αρχές και λίγο μετά εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ήδη σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη, για καταγγελία που είχε κάνει το 12χρονο παιδί και η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη και εκκρεμεί το Εφετείο. Πλέον, αναμένεται η έκβαση και της νέας υπόθεσης.