Κατέρρευσε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ 16χρονη σε κλαμπ της Ρόδου

Κατέρρευσε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ 16χρονη σε κλαμπ της Ρόδου

To κορίτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

Στο νοσοκομείο της Ρόδου κατέληξε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μία 16χρονη από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε κλαμπ του νησιού.

Όπως υποστήριξε, μιλώντας στον Alpha η μητέρα της, η 16χρονη είχε πάει στο κλαμπ, όπου γινόταν πάρτι, με τις συμμαθήτριές της. «Το παιδί μου ήπιε τέσσερα ποτά και κατέρρευσε», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της 16χρονης. Όπως συμπλήρωσε, μόλις ειδοποιήθηκε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της, έσπευσε στο νυχτερινό μαγαζί, όπου της είπαν, πως το μαγαζί δεν σέρβιρε ποτά, ότι η 16χρονη δηλαδή δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ από το μαγαζί και ότι οι μαθητές είχαν φέρει τα ποτά από έξω.

Η μητέρα όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και κάλεσε την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο εν λόγω μαγαζί στην Ιαλυσσό Ρόδου, ήταν ήδη εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παραλάμβανε την ανήλικη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Η μητέρα της 16χρονης, όπως ανέφερε και η ίδια στον Alpha, προχώρησε σε καταγγελία, αναφέροντας πως έδωσαν αλκοόλ στο παιδί της, αν και ανήλικο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο προσωρινά υπεύθυνος του νυχτερινού μαγαζιού.