Συγκλονίζει ο πατέρας της 18χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Βάρκιζα – «Με ταλαιπωρία το μεγαλώσαμε»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 18χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Βάρκιζα – «Με ταλαιπωρία το μεγαλώσαμε»

Τι υποστηρίζει ο πατέρας του 24χρονου οδηγού του οχήματος που προκάλεσε το δυστύχημα - Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας

Συγκλονίζει ο πατέρας της 18χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Παρασκευής μαζί με μία 23χρονη στο φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο στην Βάρκιζα.

Μιλώντας στο MEGA για τη μοναχοκόρη του είπε συντετριμμένος. «Με ταλαιπωρία το μεγαλώσαμε, ήταν ωραίο κοριτσάκι, ένα πλάσμα δηλαδή φοβερό. Ήθελε να σπουδάσει, είχε μπει στη σχολή και δούλευε κιόλας. (Η μάνα είναι) χάλια, το καταλαβαίνεις. Μια μάνα να της πεθάνει το παιδί». Η 18χρονη Στελίνα μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά και βγήκε μια βόλτα με τους φίλους και την 19χρονη ξαδέλφη της, που ήταν και η οδηγός του μοιραίου αμαξιού.

«Η ξαδέρφη της είχε το δίπλωμα ένα χρόνο και. (Η Στελλίνα) ήταν 18 μισό, σπούδαζε, δούλευε. Επιστρέφανε σπίτι, δύο και τέταρτο μάλλον» λέει ο πατέρας της 18χρονης. Η μητέρα της οδηγού αποκάλυψε στο MEGA, ότι η κόρη της η οποία νοσηλεύεται τραυματισμένη, δεν γνωρίζει πως σκοτώθηκαν τα δύο κορίτσια. «Δεν θυμάται τίποτα. Μόνο… ζητάει τα κορίτσια. Της λέμε, ότι είναι σε άλλο νοσοκομείο. Είναι καλά, αλλά έχουν κάποια προβλήματα», είπε η μητέρα της οδηγού.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Όλα εκτυλίχτηκαν στο 27ο χιλιόμετρο της Αθηνών-Σουνίου. Ένα λευκό VW Polo με οδηγό έναν 24χρονο παίρνει τη στροφή προς Αθήνα και στην ευθεία συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το γκρι Renault Clio, το οποίο κινούταν στο αντίθετο ρεύμα με οδηγό την 19χρονη.

«Ξαφνικά είδε το αυτοκίνητο μπροστά του. Μπαίνοντας στην ευθεία, πάνω στην ευθεία το αυτοκίνητο βρέθηκε μετωπικά στην δεξιά πλευρά του. Είπε «εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν… δεν… δεν είχα χρόνο να αντιδράσω». Ήταν ένα παλιό Renault Clio και με 50-60 να πήγαινε ήταν 120 χιλιόμετρα και το αυτοκίνητο ήταν παλιάς τεχνολογίας. Δεν είχε την ίδια ανταπόκριση, που είχε το δικό μας αυτοκίνητο», είπε ο πατέρας του 24χρονου οδηγού.

«Μας είπαν ότι τους έπεσε το άλλο αμάξι από πάνω, στα πλάγια. Δεν γνωρίζω πού ακριβώς, αλλά είναι, γενικά είναι επικίνδυνο (το σημείο). Τώρα, μήπως κάνανε οι άλλοι κόντρες, δεν ξέρω», ανέφερε ο πατέρας της 18χρονης. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο θάνατος ακαριαίος για τα κορίτσια, που κάθονταν από την πλευρά του συνοδηγού. Σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο οδηγός του άλλου αμαξιού όπως λέει ο πατέρας του.

«Έχει χτυπήσει, έχει μώλωπες. Πολύ σοκαρισμένος, παραμιλάει, πονάει, ζαλίζεται. Αυτό το οποίο έκανε, επειδή το αυτοκίνητο είναι καινούργιας τεχνολογίας, έδωσε σήμα στο 112. Ειδοποίησε την πυροσβεστική, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ διότι είπε ότι το αυτοκίνητο το άλλο υπάρχουν εγκλωβισμένοι, δεν ξέρω πως. Πήραν στίγμα, γιατί αυτό δίνει στίγμα και σε 5 λεπτά ανταποκριθήκαν όλοι, τροχαία και όλοι. Ήταν πέντε άτομα μέσα. Είχε τραυματίες, δεν είναι μόνο οι δύο νεκροί. Ο χώρος του αυτοκινήτου αυτού δεν επιτρεπόταν να είναι πέντε άτομα», συμπλήρωσε ο πατέρας του 24χρονου οδηγού.

Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος πέρασε από το σημείο ελάχιστα λεπτά αφότου έγινε το θανατηφόρο τροχαίο, μίλησε στην εκπομπή Live News και έδωσε τη δική του εκτίμηση για το πώς έγιναν τα γεγονότα. «Άμα το Polo ανέβαινε κι έφυγε στο αντίθετο ρεύμα, για να χτυπήσει από την πλευρά του συνοδηγού το Clio σημαίνει, ότι και το Clio ή έστριψε προς τα αριστερά, δηλαδή προς το αντίθετο ρεύμα προς Βάρκιζα ή κάτι έγινε και βρήκε προς τον συνοδηγό. Και για να την πετάξει στα βράχια από τη δεξιά πλευρά – που σημαίνει ότι είναι από το αντίθετο ρεύμα- άμα ήταν πλαγιομετωπική θα την είχαν πετάξει από την απέναντι πλευρά στις μπαριέρες», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Οι Αρχές ερευνούν κατά από ποιες συνθήκες έγινε το σοκαριστικό αυτό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή από δύο νέα παιδιά.