Πέντε συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης και ηρωίνης στην Ιεράπετρα

Πέντε συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης και ηρωίνης στην Ιεράπετρα

Οι ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν σε οικίες, θερμοκήπια και οχήματα που χρησιμοποιούσαν

Στη σύλληψη πέντε αλλοδαπών που κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιεράπετρας.

Η σύλληψή τους έγινε μετά από αξιοποίηση στοιχείων από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, όπου διαπιστώθηκε, ότι οι πέντε αλλοδαποί δραστηριοποιούνταν στην κατά περίπτωση μεταφορά, κατοχή, πώληση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου και Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και οι πέντε.

Στις έρευνες στις οικίες τους, σε θερμοκήπια και οχήματα που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17 «φιξάκια» με συνολικά 8,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 14,7 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 6.790 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, έξι κινητά τηλέφωνα, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας.