Θρήνος για την 18χρονη και την 23χρονη που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Βάρκιζα

Θρήνος για την 18χρονη και την 23χρονη που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Βάρκιζα

Στο Ασκληπιείο Βούλας νοσηλεύονται ελαφρώς τραυματισμένα άλλα τέσσερα άτομα - Σοκάρουν οι εικόνες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τρομακτικό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Βάρκιζα, κοντά στη Λίμνη Βουλιαγμένης, όπου έχασαν τη ζωή τους μια 18χρονη και μια 23χρονη.

Η 18χρονη και η 23χρονη επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Renault με κατεύθυνση προς Σούνιο, το οποίο οδηγούσε η 19χρονη εξαδέλφη της πρώτης, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο μάρκας VW που κινούταν με κατεύθυνση προς Αθήνα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το όχημα που επέβαιναν οι δύο κοπέλες, βγήκε από το οδόστρωμα και ακινητοποιήθηκε στο πρανές του δρόμου.

Οι πυροσβέστες του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού που έφτασαν στο σημείο, απεγκλώβισαν νεκρή από το Renault την 18χρονη συνοδηγό, ενώ από τα πίσω καθίσματα έβγαλαν την 23χρονη, που είχε επίσης χάσει τη ζωή της και δυο νεαρούς άνδρες τραυματίες. Ελαφρά τραυματισμένη βγήκε από το όχημα και η 19χρονη οδηγός.

Ο οδηγός του VW είχε βγει μόνος του όντας ελαφρά τραυματισμένος από το αυτοκίνητό του. Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου παραμένουν για νοσηλεία. Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ έχει ληφθεί και αίμα από τον νεαρό οδηγό του VW, για να διαπιστωθεί αν οδηγούσε μεθυσμένος ή ήταν υπό την επήρεια άλλων ουσιών.