Τραγωδία στην Πρέβεζα: Αυτοκίνητο με τρεις γυναίκες έπεσε στη θάλασσα – Νεκρή μία 30χρονη

Τραγωδία στην Πρέβεζα: Αυτοκίνητο με τρεις γυναίκες έπεσε στη θάλασσα – Νεκρή μία 30χρονη

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν φέρεται να προσέκρουσε αρχικά σε δένδρο και εξετράπη της πορείας του

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Βαθύ στην Πρέβεζα, όταν αυτοκίνητο με τρεις γυναίκες επιβάτες εξετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες της πορείας του και κατέληξε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το prevezatoday.gr, όλα έγιναν γύρω στις 03:00, όταν το όχημα με κατεύθυνση προς Άγιο Θωμά εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στην θάλασσα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φαίνεται αρχικά να χτύπησε σε ένα δένδρο και στη συνέχεια ακολούθησε μια ανεξέλικτη πορεία και έπεσε στην θάλασσα.

Από το Ι.Χ. κατάφεραν και βγήκαν οι δύο γυναίκες, πριν αυτό βυθιστεί και με την βοήθεια ψαράδων που βρίσκονταν λίγα μέτρα μακριά και προσέτρεξαν σε βοήθεια, βγήκαν από το νερό. Όμως η τρίτη γυναίκα δυστυχώς παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο χάθηκε στον βυθό της θάλασσας. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές και στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Τροχαίας και του Λιμενικού, καθώς και σκάφος της Λιμενικής Αρχής Πρέβεζας.

Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ι.Χ. κάτι που έγινε λίγη ώρα αργότερα. Από αυτό δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρή η οδηγός του οχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 30χρονη από την Ουκρανία, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού. Η σορός της γυναίκας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι άλλες δύο γυναίκες που επέβαιναν στο Ι.Χ. μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις.