Υπόθεση του «Δράκου των Εξαρχείων»: Και έβδομη γυναίκα τον αναγνώρισε και κατέθεσε ότι ο 23χρονος την παρακολούθησε και προσπάθησε να της επιτεθεί

Υπόθεση του «Δράκου των Εξαρχείων»: Και έβδομη γυναίκα τον αναγνώρισε και κατέθεσε ότι ο 23χρονος την παρακολούθησε και προσπάθησε να της επιτεθεί

Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος στην ανακρίτρια

Μια ακόμη καταγγελία, η 7η συνολικά, θα προστεθεί στον φάκελο δικογραφίας που αφορά τον 23χρονο «δράκο των Εξαρχείων». Πρόκειται για μια γυναίκα που προσήλθε χθες, Τετάρτη (22/11) και κατέθεσε ότι στο πρόσωπο του αναγνωρίζει τον άνδρα που την 16η Νοεμβρίου την παρακολούθησε και επιχείρησε να της επιτεθεί στα Εξάρχεια.

Η 31χρονη γυναίκα ανέφερε ότι περί τις 12:45 ο 23χρονος ξεκίνησε να την ακολουθεί με επιθετική διάθεση από τη συμβολή της Βουλγαροκτόνου με τη Φραντζή μέχρι την Καλλιδρομίου.

Ο «δράκος των Εξαρχείων» στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς φέρεται να ήταν κυνικός ενώ αποδέχτηκε τις κατηγορίες λέγοντας πως είχε άνεση, γιατί η αστυνομία δεν έκανε κάτι να τον σταματήσει, αν και μπορούσε.

«Ήμουνα στα χέρια σας τόσες πολλές φορές και όλες τις φορές ήμουν ελεύθερος. Και από εσάς (σ.σ. τους αστυνομικούς) και από τους δικαστές» επεσήμανε ο 23χρονος.

Την Παρασκευή η απολογία του 23χρονου

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες, Τετάρτη (22/11) στον εισαγγελέα όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή (24/11) στις 11:00 στην 22η Ανακρίτρια.

Ο 23χρονος από τη Συρία αντιμέτωπος με τα κακουργήματα του βιασμού τετελεσμένου και σε απόπειρα, σε βάρος ανήλικου και μη, κατά συρροή, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.