Βίασε με την απειλή μαχαιριού 48χρονη στο σπίτι της στην Ερμούπολη Σύρου

Βίασε με την απειλή μαχαιριού 48χρονη στο σπίτι της στην Ερμούπολη Σύρου

Γείτονες άκουσαν την γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 34χρονο λίγο αργότεα, καθώς πρόλαβε να φύγει από το σημείο

Τον απόλυτο εφιάλτη γνώρισε μια 48χρονη αλλοδαπή από την Ουκρανία, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και βιασμού από 34χρονο ομοεθνή της.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης σε διαμέρισμα της οδού Αναξαγόρα στην Ερμούπολη Σύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cyclades.24, ο 34χρονος Ουκρανός ο οποίος γνώριζε καλά το θύμα της επίθεσης, την επισκέφθηκε στο σπίτι που η ίδια νοίκιαζε και για άγνωστους λόγους άρχισαν να καυγαδίζουν έντονα. Κάποια στιγμή επιτέθηκε στην 48χρονη και άρχισε να την χτυπά.

Παρά την προσπάθειά της να αντισταθεί και να ξεφύγει, ο δράστης κατάφερε να της αφαιρέσει τα ρούχα που φορούσε, επιχειρώντας να την βιάσει. Κάποια στιγμή, το θύμα της επίθεσης κατάφερε προσωρινά να ξεφύγει, ωστόσο σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την απείλησε, εξαναγκάζοντάς και πάλι σε σεξουαλική πράξη. Από τη λογομαχία και τις φωνές που ακούστηκαν, καθώς το θύμα ζητούσε έντονα βοήθεια, υπήρξε κινητοποίηση των γειτόνων, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο δράστης της επίθεσης κατάφερε να φύγει από το σπίτι, πριν φτάσει το περιπολικό. Οι αρχές αξιοποίησαν όλες τις πληροφορίες του συμβάντος και κατόπιν συντονισμένης έρευνας δεν άργησαν να βρουν τα ίχνη του. Κατάφεραν να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα όπου και κρατείται, ενώ αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της εισαγγελίας με τις κατηγορίες του βιασμού και της παράβασης νομοθεσίας περί όπλων. Η 48χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για νοσηλεία, μιας και έφερε τραύματα από την επίθεση την οποία δέχτηκε.