Τραγωδία στα Τέμπη: Στη Βοστώνη ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Τραγωδία στα Τέμπη: Στη Βοστώνη ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Ταξιδεύει σήμερα με ειδική πτήση μέσω της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα

Με ειδική πτήση μέσω της 110 Π.Μ. Λάρισας και συνοδευόμενος από ομάδα επιστημονικού προσωπικού, ο 21χρονος Γεράσιμος - Ιάσονας Γεωργιάδης, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών, αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα το πρωί για τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη εφημερίδα «Ελευθερία», ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τις ΗΠΑ βρίσκεται στη Λάρισα από χθες το βράδυ και εφόσον η προετοιμασία του Βολιώτη φοιτητή εξελιχθεί όπως όλοι εύχονται, τότε ο νεαρός φοιτητής θα ταξιδέψει για τη Βοστώνη προκειμένου να νοσηλευτεί σε εξιδεικευμένο Κέντρο με απώτερο σκοπό την αποκατάσταση της υγείας του.

Ο 21χρονος Βολιώτης φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, έδωσε μεγάλη μάχη για την ζωή του, νοσηλευόμενος για 9 ολόκληρους μήνες στο Νοσοκομείο Λάρισας, τους περισσότερους εξ αυτών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το περασμένο καλοκαίρι, μεταφέρθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, όπου παρέμεινε όμως, μόνο 10 μέρες, καθώς η προσβολή του από ενδονοσοκομειακό μύκητα, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στην Ελλάδα, δεν στάθηκε δυνατό να αντιμετωπιστεί κι έτσι, επέστρεψε στο Νοσοκομείο Λάρισας για περαιτέρω νοσηλεία.