Στη φυλακή 62χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά 8χρονο αγόρι στη Μεσσηνία

Στη φυλακή 62χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά 8χρονο αγόρι στη Μεσσηνία

Καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση 2 ετών χωρίς αναστολή

Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκε από το δικαστήριο Κυπαρισσίας 62χρονος από χωριό Τριφυλίας, που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 8χρονου αγοριού.

Ο 62χρονος, όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, δεν εμφανίστηκε κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, με αποτέλεσμα αυτή να κοινοποιηθεί στο Α.Τ. Γαργαλιάνων και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν εκ νέου, προκειμένου να οδηγηθεί στις φυλακές, για να εκτίσει την ποινή του. Ο 62χρονος συνελήφθη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε κοινότητα της Τριφυλίας, όταν η μητέρα του 8χρονου αγοριού κατήγγειλε, ότι αφού έπεισε το παιδί να πάει στο σπίτι του, προκειμένου να του πάει καφέ, επιχείρησε στη συνέχεια να το φιλήσει στο στόμα.

Το παιδί αντέδρασε και αφού έφυγε, ενημέρωσε άμεσα τους γονείς του, οι οποίοι χωρίς χρονοτριβή απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές της περιοχής. Ο 62χρονος οδηγήθηκε για να δικαστεί την περασμένη Δευτέρα με αυτόφωρη διαδικασία στα δικαστήρια Κυπαρισσίας, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να δικαστεί χθες Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, καθότι δεν είχε δικηγόρο. Ωστόσο, χθες δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και δικάστηκε ερήμην του.