Οδηγός της μοτοσικλέτας για το περιστατικό με την Εύη Βατίδου: «Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε»

Οδηγός της μοτοσικλέτας για το περιστατικό με την Εύη Βατίδου: «Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε»

«Δεν αναγνώρισα την κυρία Βατίδου. Δεν την γνωρίζω. Την έχω ακούσει αλλά δεν την αναγνώρισα»

Εντελώς διαφορετική εκδοχή από αυτή που υποστηρίζει η πλευρά της κατηγορούμενης, Εύης Βατίδου, δίνει ο οδηγός της μοτοσικλέτας για το περιστατικό στην Γλυφάδα, που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό της της συντρόφου του.

Το περιστατικό έγινε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στην περιοχή της Γλυφάδας και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας 57χρονης, που επέβαινε στη μηχανή, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο οδηγός της μηχανής και το πρώην μοντέλο προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας, και στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Η Βατίδου αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της.

Ο οδηγός της μηχανής μίλησε την εκπομπή «Live News» στο Mega και ανέφερε τη δική του εκδοχή:

«Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου, είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ.

Φραστικό επεισόδιο υπήρχε. Αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε σώας τα φρένα. Σε καμία περίπτωση δεν πήγαμε να χτυπήσουμε το αυτοκίνητο. Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έκανα μία σύσταση, αντέδρασε άσχημα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Αυτό που συνέβη όμως δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε στην συνέχεια, την καταδίωξη και την μηχανή μου να βρίσκεται κάτω από το τζιπ.

Η σύντροφος μου έχει σπάσει, χέρι, πόδι και πλευρό. Το χέρι της, μας λένε οι γιατροί, έχει διαλυθεί, θα χειρουργηθεί την Πέμπτη. Έχω κινηθεί ήδη νομικά. Δεν αναγνώρισα την κυρία Βατίδου. Δεν την γνωρίζω. Την έχω ακούσει αλλά δεν την αναγνώρισα».