Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε προστατευτικές μπάρες και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα – Σώθηκε ο οδηγός

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε προστατευτικές μπάρες και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα – Σώθηκε ο οδηγός

Σοκάρει η εικόνα του οχήματος μετά το τροχαίο

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 05:30 το πρωί της Παρασκευής στην οδό Αθηνάς στο κέντρο της Αθήνας. Για άγνωστο λόγο, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες, το αυτοκίνητο ανατράπηκε και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Πάντως οι πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν πως ο οδηγός δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά, παρά τη σοκαριστική εικόνα του οχήματός του μετά το τροχαίο.

«Πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός άνδρα από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, επί της οδού Αθηνάς, στο δήμο Αθηναίων. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα», ανέφερε η Πυροσβεστική.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του οχήματος έστριψε από την πλευρά της πλατείας Μοναστηρακίου με κατεύθυνση προς την πλατεία Ομονοίας, ωστόσο, στα πρώτα μέτρα που κινούνταν στην οδό Αθηνάς έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει σε ό,τι βρήκε μπροστά του και να ανατραπεί.

Για περισσότερο από μιάμιση ώρα τμήμα της οδού Αθηνάς έμεινε κλειστό για να απομακρυνθεί το όχημα και να καθαριστεί ο δρόμος, καθώς είχαν πεταχτεί παντού συντρίμμια από το ΙΧ αυτοκίνητο και όσα «ξήλωσε». Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών.