Σοκ στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθη γυμναστής Δημοτικού σχολείου μετά από καταγγελίες για παρενόχληση μαθητών

Σοκ στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθη γυμναστής Δημοτικού σχολείου μετά από καταγγελίες για παρενόχληση μαθητών

«Πολλοί γονείς μας έκαναν παράπονα πως υπήρχαν γαργαλητά και άλλα πράγματα»

Έναν 30χρονο καθηγητή Φυσικής Αγωγής σε δημοτικό σχολείο του Ασπροπύργου, συνέλαβαν χθες το πρωί οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής, μετά από καταγγελία γονέων ότι παρενοχλούσε πολλά παιδιά.

Για την υπόθεση ελήφθησαν 8 ένορκες καταθέσεις από γονείς μαθητών και μία κατάθεση από τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου.

Ο άνδρας οδηγείται σήμερα ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση είναι στο στάδιο της διερεύνησης τόσο από τη Δικαιοσύνη όσο και από την Αστυνομία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γυμναστής έχει προσκομίσει και ένα χαρτί στο οποίο εμφανίζεται να έχει αναπηρία και ότι δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό για το οποίο κατηγορείται.

Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Άσπεργκερ.

Ένας από τους γονείς των 50 παιδιών που προχώρησαν στην καταγγελία, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», σημειώνοντας πως ο ίδιος είχε παράπονα από την κόρη του ότι, «ο δάσκαλος την γαργαλούσε».

«Πολλοί γονείς μας έκαναν παράπονα πως υπήρχαν γαργαλητά και άλλα πράγματα», είπε για το περιστατικό που αποκαλύφθηκε πριν από 3-4 ημέρες. «Πήγαμε στο σχολείο κι εκείνος το αρνήθηκε», συμπλήρωσε.

 

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο γυμναστής «κλείδωνε τα παιδιά στην τάξη με ηλιοφάνεια και δεν τα άφηνε να βγουν έξω, έλεγε πως τα έβαζε τιμωρία» και σημείωσε πως, «επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή, δεν γνωρίζει το περιστατικό, είχε δει κάποια πράγματα, είχαν γίνει συστάσεις».

«Έχουμε κάνει καταγγελία και ο κύριος βρίσκεται στο Τμήμα», κατέληξε.