Μαίρη Χρονοπούλου: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την διαθήκη της

Μαίρη Χρονοπούλου: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την διαθήκη της

Τι αναφέρει ο οργανισμός μετά την δημοσιοποίηση της

Σε ανακοίνωση σχετικά με την διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου, που δημοσιοποιήθηκε χθες 31 Οκτωβρίου, προέβη το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Το "Χαμόγελο του Παιδιού", καθώς και όσοι έχουν αναφερθεί εντός της διαθήκης, ως νόμιμοι κληρονόμοι, έχουν το έννομο συμφέρον για παραλαβή της. Κάθε άλλη πληροφορία, φήμη, άποψη ή εικασία που δημοσιοποιείται, να βλάψει μόνο μπορεί τη μνήμη της ηθοποιού», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού για τη δημόσια διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου.

Σημειώνεται ακόμη, ότι «με απόφαση του Ειρηνοδικείου Κρωπίας δεν διατάχθηκε σφράγιση των πραγμάτων, παρά μόνο απογραφή τους από συμβολαιογράφο που ορίστηκε, καθώς και δύο πραγματογνώμονες. Αυτό το γεγονός μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς με τον τρόπο αυτό, καταγράφεται η κινητή περιουσία της Μαίρης Χρονοπούλου με διαδικασία που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν».

Όπως επισημαίνεται ακόμη στην ανακοίνωση «περισσότερες πληροφορίες που αφορούν:

- Την απόφαση του Οργανισμού να επεκτείνει τη δράση του Φροντίδα των Παιδιών και των Νέων «Μαίρη Χρονοπούλου» –μια δράση για τα παιδιά που ενηλικιώνονται- ώστε να εξελιχθούν και κάνουν σταθερά βήματα στην ενήλικη ζωή τους
- Τη δημιουργία του Βραβείου «Μαίρη Χρονοπούλου», καθώς και
- Οτιδήποτε χρειάζεται να ειπωθεί προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη, αλλά και όλες τις επιθυμίες της Μαίρης Χρονοπούλου
Θα δοθούν, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ., στο σπίτι της στην περιοχή της Παιανίας».