Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη

Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών από ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενεργοποίησε το Missing Alert για την 13χρονη και την 14χρονη

Συναγερμός στις Αρχές λόγω της εξαφάνισης δύο ανήλικων κοριτσιών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Πρόκειται για τις Κατερίνα Π., 14 ετών και η Ελευθερία Σ.,13 ετών, οι οποίες εξαφανίστηκαν την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 το μεσημέρι. Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 25/10/2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα» στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής, η Ελευθερία Σ., 13 ετών και η Αικατερίνη Π., 14 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 26/10/2023, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων κοριτσιών, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Κατερίνα Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι εύσωμη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, γκρι τζιν παντελόνι, άσπρα αθλητικά παπούτσια και φέρει μαζί της σχολική τσάντα αγνώστου χρώματος.

Η Ελευθερία Σ. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι εύσωμη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη βερμούδα, μαύρο φούτερ, άσπρα αθλητικά παπούτσια και έφερε μαζί της σχολική τσάντα αγνώστου χρώματος.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.