Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη άνδρας που απειλούσε την ανήλικη

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη άνδρας που απειλούσε την ανήλικη

«Εάν μιλήσεις για αυτούς, θα σε σκοτώσω» φέρεται να της είπε όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 37χρονος Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος απείλησε την 12χρονη από τον Κολωνό ότι θα την σκοτώσει, εάν τολμήσει να μιλήσει στις Αρχές για δύο συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως κατήγγειλε η ίδια η ανήλικη στους αστυνομικούς.

Η 12χρονη κατήγγειλε σε Αστυνομικό Τμήμα όπου προσήλθε με την θεία της, ότι ένας άνδρας που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμών και μαστροπείας, την πλησίασε μέσα στο λεωφορείο και την εκφόβισε. Συγκεκριμένα, η ανήλικη κατήγγειλε πως ένας άγνωστος σε εκείνη άνδρας, κάθισε δίπλα της μέσα στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ, που την πήγαινε στο σχολείο και άρχισε να την απειλεί. «Κάθισε δίπλα μου και άρχισε να μου μιλάει. Μου είπε "αν πεις αυτό που θα σου πω, θα κάνω κακό στην αδελφούλα σου ή στην μπατσίνα σου". Επίσης, μου είπε για τη θεία μου "να μην είναι τόσο θαρραλέα, γιατί θα το βρει μπροστά της"», περιέγραψε η 12χρονη στους αστυνομικούς.

Οι απειλές συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος της διαδρομής, όπως ανέφερε η 12χρονη. «Πριν σταματήσει το λεωφορείο, γύρισε και μου είπε "ό,τι λες, τα ακούμε και αν καταθέσεις για την Μ… και τον Η… θα σε σκοτώσω"». Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν γρήγορα στα ίχνη του άνδρα που υπέδειξε. Πρόκειται για έναν 37χρονο με καταγωγή από την Αλβανία που αρνείται τα πάντα. «Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες. Παίρνω το συγκεκριμένο λεωφορείο καθημερινά, για να πάω στη δουλειά μου. Όλα όσα είπε για μένα το κορίτσι, είναι ψέματα» είπε στους αστυνομικούς.

Η 12χρονη όμως επιμένει. Σε κατάσταση σοκ περιέγραψε τόσο στη θεία, όσο και στον διευθυντή του σχολείου της, τα όσα έζησε και ζήτησε βοήθεια. Η θεία της 12χρονης δήλωσε: «Το παιδί με πήρε τηλέφωνο από το σχολείο και έκλαιγε. Μου είπε για τις απειλές, αλλά δεν μου ανέφερε λεπτομέρειες». Όλα αυτά την ώρα που η μητέρα της 12χρονης παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Επιμένει από την πρώτη στιγμή, πως δεν γνώριζε το παραμικρό για το μαρτύριο της κόρης της και αρνείται πως ήξερε και σιωπούσε, για να κερδίζει χρήματα.

Για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης έχουν ήδη παραπεμφθεί σε δίκη 26 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της. Τα δύσκολα για την ανήλικη συνεχίζονται, με τις καταγγελίες της για απειλές κατά της ζωής της να βρίσκονται στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας που συνεχίζεται.