Απόπειρα αρπαγής ανήλικης στη Μαγούλα: Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας της – «Έλα κοντά μου, μη φοβάσαι»

Απόπειρα αρπαγής ανήλικης στη Μαγούλα: Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας της – «Έλα κοντά μου, μη φοβάσαι»

Αυτό ήταν το τέταρτο περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου που καταγγέλεται μέσα σε λίγες ημέρες

Άφαντος παραμένει ο άγνωστος άνδρας που αποπειράθηκε να αρπάξει 8χρονη στη Μαγούλα, όπως κατήγγειλαν οι γονείς της, με τις έρευνες της Αστυνομίας να συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τους γονείς της ανήλικης, άγνωστος προσπάθησε να βάλει στο αμάξι την κόρη τους, αλλά αυτή κατάφερε να ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια. Η μητέρα μιλώντας στην ΕΡΤ περιέγραψε όλα όσα της είπε η ανήλικη. «Το παιδί όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο, δεν κατάλαβε στην αρχή, ότι ήταν ένας άγνωστος. Ο συγκεκριμένος όταν σταμάτησε, κατευθείαν της είπε "έλα κοντά μου, μη φοβάσαι". Το παιδί στην αρχή δεν κατάλαβε και έκανε κάποια βήματα προς το μέρος του. Εφόσον το παιδί είδε, ότι είναι ένας άγνωστος και όταν της είπε "έλα να σε πετάξω πιο κάτω, έλα μαζί μου, έλα κοντά μου", άρχισε να κάνει βήματα προς τα πίσω το παιδί, δεν μίλαγε και έλεγε με το κεφάλι του "Όχι, δεν θέλω να έρθω μαζί σου"», ανέφερε η μητέρα στην ΕΡΤ.

Συνεχίζοντας, η μητέρα της 8χρονης είπε: «Αυτός της έλεγε "Έλα, μη φοβάσαι, μη φοβάσαι". Κατάλαβε προφανώς, ότι το παιδί είχε τρομάξει και όταν το παιδί άρχισε να κάνει βήματα προς τα πίσω, λέει "Ωραία, μην έρχεσαι εσύ, θα έρθω εγώ σε σένα". Και έκανε την κίνηση να βγει από το αυτοκίνητο. Το παιδί αντέδρασε αμέσως, έτρεξε αντίθετα από το αυτοκίνητο προς την παιδική χαρά για να μην την πιάσει, γιατί το αυτοκίνητο ήταν στραμμένο προς το σπίτι».

«Το παιδί ήταν πάρα πολύ τρομαγμένο. Έτρεμε ολόκληρη. Δεν μπορούσε να μας εξηγήσει κατευθείαν τι συνέβη, ούτε να μας πει, πώς ήταν ο άνθρωπος αυτός. Και μετά από κάνα δίωρο άρχισε να μας εξηγεί τα χαρακτηριστικά του, τα οποία είναι πολύ έντονα», ανέφερε η μητέρα και στη συνέχεια περιέγραψε: «Έχει σγουρά μαλλιά, μελαχρινός, γυαλιά μυωπίας, χαλασμένα δόντια, γκρι αυτοκίνητο, εύσωμος. Ήταν γύρω στα 50 – 60, ως παππού τον είπε το παιδί. Δεν ήταν Ρομά, μας είπε το παιδί».

«Στην περιοχή πρέπει να τον έχουμε ξαναδεί. Μπορεί μία με δύο φορές σίγουρα, γιατί είμαστε κλειστή κοινωνία και άγνωστα άτομα μας κάνουν εντύπωση», κατέληξε η μητέρα του κοριτσιού, το τι συνέβη και να τη συνοδέψουν στο σπίτι γιατί φοβόταν πολύ».

Το χρονικό

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, γονείς κατήγγειλαν το απόγευμα της 20ης Οκτωβρίου πως άγνωστος άνδρας πλησίασε την 8χρονη κόρη τους και προσπάθησε να τη βάλει στο αμάξι του. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το παιδί, ο μυστηριώδης άνδρας ο οποίος επέβαινε σε ένα γκρι ΙΧ, την προσέγγισε, ενώ επέστρεφε με τα πόδια από την παιδική χαρά προς το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων.

Αρχικά, σταμάτησε το αυτοκίνητό του δίπλα της και προσπάθησε να της πιάσει κουβέντα, ωστόσο το κορίτσι δεν απάντησε και ο οδηγός επέμεινε καλώντας την να μπει στο αμάξι του. Τότε εκείνος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να την βάλει μέσα αλλά η 8χρονη έτρεξε προς την παιδική χαρά για να ζητήσει βοήθεια. Εκείνος προσπάθησε να την ακολουθήσει με τα πόδια, αλλά μετά από λίγο επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι του και το είπε στη μητέρα της η οποία μετέβη στο Τμήμα Μαγούλας και ανέφερε το περιστατικό. Σημειώνεται πως αυτό ήταν το τέταρτο περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου σε λίγες ημέρες.