Απίστευτη κτηνωδία στην Πάτρα: Άγνωστος βίασε δεσποζόμενο σκυλάκι

Απίστευτη κτηνωδία στην Πάτρα: Άγνωστος βίασε δεσποζόμενο σκυλάκι

«Όποιος μπορεί να κάνει κάτι τόσο αποτρόπαιο σε ένα ανυπεράσπιστο ζωάκι είναι εν δυνάμει κακοποιητής παιδιών και δολοφόνος ενηλίκων» τονίζει το φιλοζωικό σωματείο Άνδρου

Ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στην Άνδρο, όπως καταγγέλλει φιλοζωικό σωματείο, το οποίο επικήρυξε τον άγνωστο δράστη που βίασε ένα δεσποζόμενο σκυλάκι.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει το φιλοζωικό σωματείο «Εθελοντική Φροντίδα Αδέσποτων Άνδρου», δίνει αμοιβή ύψους 500 ευρώ, σε όποιον καταθέσει για περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης κατοικίδιου σκύλου και βοηθήσει στη σύλληψη του. Συγκεκριμένα, το φιλοζωικό σωματείο έκανε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων, στις 4 Οκτωβρίου, μία ανάρτηση για ένα σκυλάκι που χάθηκε από την αυλή του σπιτιού του στο Νειμποριό και όταν βρέθηκε, έμαθαν ότι το δεσποζόμενο σκυλάκι υπέστη βάναυση κακοποίηση.

«Χτες ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Ζώων και όμως κάποιο ανθρώπινο κτήνος, βρήκε το μικρόσωμο δεσποζόμενο σκυλάκι στο Νειμποριό της Χώρας Άνδρου, το παρέσυρε στα αρμυρίκια και το κακοποίησε σεξουαλικά βάναυσα και στη συνέχεια βρήκε το κουράγιο και σύρθηκε στο δρόμο όπου και εντοπίστηκε», περιγράφει το σωματείο. Σύμφωνα όσα αναφέρει και επικαλείται το cyclades24.gr, το δύσμοιρο σκυλάκι έχει πληγές γύρω από το στόμα του, που δείχνει ότι με κάποιο τρόπο του το είχαν κλείσει για να μην ακούγονταν οι κραυγές του και φρικτές πληγές στον πρωκτό του, που είχαν αρχίσει να κακοφορμίζουν, αν και είχαν περάσει λιγότερο από 24 ώρες.

Ο Μπόμπο, όπως ονομάζεται το σκυλάκι, νοσηλεύτηκε στην κτηνιατρική κλινική της Σμαράγδας Βελούδου, η οποία κατέθεσε έκθεση στην αστυνομία. Από την πλευρά τους, οι κηδεμόνες του ζώου υπέβαλλαν μήνυση κατά αγνώστων. «Το σίγουρο είναι όμως, πως οι πληγές στην ψυχή αυτού του δεκάχρονου σκυλάκου, του Μπόμπο, ποτέ δεν θα περάσουν. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε, ότι κάποια τέτοια άτομα κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Να είστε βέβαιοι, ότι όποιος μπορεί να κάνει κάτι τόσο αποτρόπαιο σε ένα ανυπεράσπιστο ζωάκι είναι εν δυνάμει κακοποιητής παιδιών και δολοφόνος ενηλίκων», επισημαίνει το φιλοζωικό σωματείο Άνδρου και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να βοηθήσει να βρεθεί το τέρας που προέβη σε μία τέτοια φρικαλεότητα. «Μην κρατάτε κλειστά τα στόματα, κινδυνεύουν εκτός από τα ζώα και τα τα παιδιά σας», τονίζει.