Πρόβλημα με τους κοριούς και στην Αθήνα – Έκλεισε πτέρυγα γνωστού ξενοδοχείου

Πρόβλημα με τους κοριούς και στην Αθήνα – Έκλεισε πτέρυγα γνωστού ξενοδοχείου

«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα στρώματα» λέει ο πρόεδρος εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου

Για τους κοριούς που αποτελούν μετά τη Γαλλία και την Αγγλία πρόβλημα και για την Ελλάδα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (18/10) ο πρόεδρος εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «έκλεισε πτέρυγα γνωστού ξενοδοχείου στην Αθήνα» .

Μιλώντας στο Open και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη ο πρόεδρος εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού, Γιώργος Χότζογλου, επεσήμανε:

«Δυστυχώς έχουμε εμφάνιση κοριών. Όχι από αυτούς που μας ακούνε, από αυτούς που μας τσιμπούν. Ξενοδοχείο στο παραλιακό προάστιο της Αττικής αναγκάστηκε να κλείσει μια πτέρυγα για να προχωρήσει σε απεντόμωση. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό αποτελεσματικό αλλά μεταξύ άλλων προβλημάτων έχει υπάρξει και αυτό».

«Είναι φανερό ότι κάποιοι επισκέπτες μας κυρίως από τη Γαλλία μεταφέρανε τα έντομα και δυστυχώς κολλήσανε και στο ξενοδοχείοΥπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα στρώματα στα ξενοδοχεία. Στο στρατό τα καίγαμε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ένα ξενοδοχείο με τέτοιο πρόβλημα. Έχουν εισχωρήσει στα στρώματα και είναι κόστος να αλλάξεις στρώμα σε ένα δωμάτιο» συμπλήρωσε ο Γιώργος Χότζογλου.