Κτηνωδία στην Πάτρα: Εξόντωσαν μαζικά με φόλες πάνω από 10 γάτες

Κτηνωδία στην Πάτρα: Εξόντωσαν μαζικά με φόλες πάνω από 10 γάτες

Η Αστυνομία αναζητά οπτικό υλικό από τυχόν κάμερες κλειστού κυκλώματος των γύρω σπιτιών

Μαζική εξόντωση μικρών γατών σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στα Μποζαϊτικα της Πάτρας, όπου άνθρωποι που φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα, βρήκαν μέσα σε τρεις ημέρες δώδεκα τετράποδα νεκρά από φόλες γύρω και μέσα σε εστιατόριο στην Παραλία Προαστίου στην οδό Μέντορος.

Όπως είπαν στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» οι περίοικοι, επρόκειτο για υγιή τετράποδα, μέχρι τη στιγμή που το «μυαλό» των εγκληματιών αποφάσισε να τις εξοντώσει. Στην θέα των άτυχων ζώων ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου με την κτηνίατρο του Δήμου, με αντίδοτα σε ενέσιμα διαλύματα, σε μια προσπάθεια να σωθούν κάποιες γάτες, χωρίς να τα καταφέρουν. Οι άνθρωποι δεν προλάβαιναν να θάβουν ζώα, καθώς το ένα ξεψυχούσε μετά το άλλο.

Αστυνομικοί του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας, σοκαρισμένοι και εκείνοι, έφθασαν αμέσως στην περιοχή, πήραν καταθέσεις και ερεύνησαν για τυχόν ύπαρξη βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος των γύρω σπιτιών. Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την έρευνα, ώστε να εντοπιστεί ο δράστης της μαζικής εξόντωσης των γατών.