Πέθανε ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος μετά από πολυήμερη νοσηλεία

Πέθανε ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος μετά από πολυήμερη νοσηλεία

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών μετά από εγκεφαλικό που είχε υποστεί

Έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 61 ετών ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο ηθοποιός ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από τη σειρά «Δύο Ξένοι» υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στην εντατική, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα κυκλοφόρησε μία φήμη, ότι ο ηθοποιός κατέληξε, αναγκάζοντας την σύντροφό του, Ελισάβετ Σταμοπούλου, να το διαψεύσει.

Ο Αίας Μανθόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε σε μια ευκατάστατη αστική οικογένεια και ήταν ανιψιός της Ειρήνης Παπά. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποκριτική στη σχολή του Καρόλου Κουν. Εκτός από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των Ρήγα-Αποστόλου «Δύο Ξένοι», συμμετείχε στα σίριαλ «Απαράδεκτοι», «Άφρικα» και «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαίμη». Η τελευταία τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετείχε, ήταν το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη πριν από 3 χρόνια.