Ένοπλοι λήστεψαν σπίτι στη Φθιώτιδα κλειδώνοντας τρία άτομα στο μπάνιο

Ένοπλοι λήστεψαν σπίτι στη Φθιώτιδα κλειδώνοντας τρία άτομα στο μπάνιο

Οι κουκουλοφόροι απείλησαν τον 91χρονο ιδιοκτήτη και χτύπησαν τον 42χρονο υπάλληλό του

Άγρια ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε σπίτι σε παραθαλάσσιο οικισμό της Μαλεσίνας Φθιώτιδας.

Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παραβίασαν μπαλκονόπορτα και εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού 91χρονου με σκοπό τη ληστεία. Οι δράστες ήταν πέντε και ήταν οπλισμένοι με δύο πιστόλια, μαχαίρι και κατσαβίδι, με τα οποία απείλησαν τόσο τον ηλικιωμένο, όσο και τον 42χρονο αλλοδαπό οικιακό βοηθό του, καθώς και την 35χρονη επίσης αλλοδαπή σύντροφό του δεύτερου. Μάλιστα, οι κουκουλοφόροι χτύπησαν τον 42χρονο, προκειμένου να μην τους εμποδίσει στην αφαίρεση αντικειμένων από το σπίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, οι ληστές αφαίρεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό, περίπου στα 10.000 ευρώ και τρεις χρυσές λίρες που βρήκαν στο σπίτι και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση μέσα στο σκοτάδι. Με το που ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άμεσα δόθηκε σήμα σε όλους τους σταθμούς για τη διενέργεια μπλόκων και τον εντοπισμό των πέντε δραστών.

Από την έρευνα εντοπίστηκε αυτοκίνητο SUV εκτός οδοστρώματος στον παράδρομο της Θήβας κοντά στα διόδια, το οποίο φέρεται να είναι κλεμμένο και ανήκε στους δράστες της ληστείας. Μάλιστα οι ληστές διέφυγαν με έτερο όχημα πάλι SUV σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.