Τρόμος για ζευγάρι με δύο παιδιά – Γύρισαν σπίτι και βρήκαν τρεις κουκουλοφόρους ληστές

Τρόμος για ζευγάρι με δύο παιδιά – Γύρισαν σπίτι και βρήκαν τρεις κουκουλοφόρους ληστές

Ευτυχώς οι δράστες τράπηκαν σε φυγή χωρίς να πειράξουν την οικογένεια παίρνοντας ως λεία κοσμήματα που βρήκαν

Τον τρόμο μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην περιοχή του αναδασμού Μεσαράς Ηρακλείου Κρήτης έζησε ένα νεαρό ζευγάρι με δύο μικρά παιδιά, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι τους, ήρθαν αντιμέτωποι με τρεις κουκουλοφόρους διαρρήκτες που είχαν εισβάλει από μπαλκονόπορτα!

Όπως αναφέρει το «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά», το ζευγάρι είχε πάει με τις δύο μικρές σε ηλικία κόρες του επίσκεψη στους γονείς του άνδρα στις Μοίρες και επέστρεψε γύρω στις 11:00 το βράδυ στη Μεσαρά, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι τους περίμενε μέσα στην μονοκατοικία τους. Ευτυχώς για την οικογένεια, οι άγνωστοι δράστες τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να κινηθούν απειλητικά προς τα μέλη της οικογένειας, επιβαίνοντας άρον-άρον στο όχημα με το οποίο είχαν πάει, για να απομακρυνθούν με μεγάλη ταχύτητα.

Όπως διαπίστωσε το σοκαρισμένο στη θέα των μασκοφόρων εισβολέων και του αναστατωμένου σπιτιού τους, με τα σπασμένα τζάμια της μπαλκονόπορτας και με όλους τους χώρους να έχουν ψαχτεί από τους δράστες νεαρό ζευγάρι, οι δρπαστες έφυγαν με λεία κάποια κοσμήματα που βρήκαν στην μονοκατοικία.