Τρόμος για 72χρονη στο Κεφαλάρι: Ληστές την έδεσαν με χειροπέδες στο μπάνιο του σπιτιού της

Τρόμος για 72χρονη στο Κεφαλάρι: Ληστές την έδεσαν με χειροπέδες στο μπάνιο του σπιτιού της

Έφυγαν με περίπου 1.200 ευρώ μετρητά και κοσμήματα, η αξία των οποίων εκτιμάται σε περίπου 25.000 ευρώ

Στιγμές τρόμου έζησε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (12/10) μία 72χρονη στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, όταν δύο ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της. Οι δράστες φορούσαν μαύρα κράνη μοτοσυκλέτας και γάντια, ενώ φαίνεται ότι απέκτησαν πρόσβαση στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου από την ανασφάλιστη κεντρική θύρα.

Όταν είδαν την ηλικιωμένη γυναίκα την απείλησαν με πιστόλι και με χειροπέδες την έδεσαν στο μπάνιο του σπιτιού της, προκειμένου ανενόχλητοι να ψάξουν για τη λεία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ληστές κατάφεραν να φύγουν με περίπου 1.200 ευρώ μετρητά και κοσμήματα η αξία των οποίων υπολογίζεται από την 72χρονη σε περίπου 25.000 ευρώ.

Λίγα λεπτά αφότου οι δράστες έφυγαν από το διαμέρισμα, ηλικιωμένη γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια τους γείτονες της οι οποίοι την άκουσαν και έτρεξαν να τη λύσουν. Όταν έφτασε στο σημείο η Αστυνομία ήταν πλέον αργά, καθώς οι δύο ληστές είχαν γίνει… καπνός!

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να βρει στοιχεία από παρακείμενες κάμερες ασφαλείας.