Μαθήτρια έπεσε και χτύπησε σε τρύπα σε πεζοδρόμιο της Λαμίας

Μαθήτρια έπεσε και χτύπησε σε τρύπα σε πεζοδρόμιο της Λαμίας

Ευτυχώς η16χρονη γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό

Σε πολυσύχναστο πεζοδρόμιο επί της οδού Αθηνών στη Λαμία έγινε ένα ατύχημα με μαθήτρια, καθώς έμεινε ανοιχτή και ακάλυπτη μια μεγάλη τρύπα στις διαστάσεις των υπολοίπων πλακών που έχουν στρωθεί!

Μια 16χρονη μαθήτρια που επέστρεφε από το σχολείο της το μεσημέρι της Τετάρτης , ξαφνικά ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από το αριστερό της πόδι, καθώς στα καλά καθούμενα βρέθηκε στο κενό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το παιδί σοκαρισμένο πήρε τους γονείς του τηλέφωνο για να την πάνε σπίτι, αφού πρώτα μια κυρία τη βοήθησε να βγει από την «παγίδα».

«Έλεος, αυτά είναι τα αποτελέσματα από ημιτελή έργα. Αυτή η τρύπα βρίσκεται στην οδό Αθηνών λίγο πάνω από το περίπτερο μπροστά στον Σκλαβενίτη από όπου περνάνε εκατοντάδες άνθρωποι καθημερινά όλων των ηλικιών», θα πει με απόγνωση στο LamiaReport, η μητέρα της 16χρονης μαθήτριας που αναρωτιέται αν στη θέση της κόρης της βρισκόταν η ηλικιωμένη κυρία που προσφέρθηκε να τη βοηθήσει.

«Πραγματικά αν πέσει ένα ηλικιωμένος μέσα σε τέτοια τρύπα τι θα του συμβεί; Και γω ανησυχώ για το κορίτσι μου μην έχει πάθει καμιά ζημιά στο γόνατό της. Θέλω να πιστεύω ότι γλυτώσαμε τα χειρότερα αλλά οπωσδήποτε ανησυχώ. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτη, αν όχι εγκληματική αυτή η παράλειψη. Ελπίζω μετά από αυτό να γίνουν πιο αυστηροί έλεγχοι και να μην κινδυνεύσει άλλος άνθρωπος».

Το LamiaReport ενημερώθηκε το απόγευμα για το περιστατικό το οποίο έγινε λίγο μετά τις 13:30’. Πέντε ώρες αργότερα τη βρήκαμε σκεπασμένη πρόχειρα με ένα μισοσπασμένο κεραμίδι! Λύση που έδωσε πρόχειρα η ευγενική κυρία που βοήθησε το κοριτσάκι, όπως μας εξήγησε η μητέρα του θύματος, θέλοντας να προλάβει άλλο ατύχημα.