Εύβοια: Κυνήγησε τον σύζυγό της με… σπαθί μετά από καυγά για το φαγητό

Εύβοια: Κυνήγησε τον σύζυγό της με… σπαθί μετά από καυγά για το φαγητό

Ο άνδρας έφυγε από το σπίτι και όταν επέστρεψε αντίκρισε την 35χρονη να κρατάει μπαλτά

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Εύβοια, όπου γυναίκα επιτέθηκε στον σύζυγό της με μπαλτά, με αφορμή το φαγητό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείτια το evima.gr, ένα ζευγάρι στην Κάρυστο τσακώθηκε για ασήμαντο λόγο και συγκεκριμένα για το φαγητό, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πάρει ένα σπαθί – κειμήλιο που ήταν στον τοίχο του σπιτιού και να αρχίσει να κυνηγάει τον άντρα για να τον σκοτώσει. Επενέβη ωστόσο ο γιος και κράτησε την μητριά του, σπρώχνοντας την στην άκρη και κατάφερε στη συνέχεια να φύγει από το σπίτι μαζί με τον πατέρα του.

Στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα γύρισε με τον πατέρα του στο σπίτι, για να πάρουν κάποια πράγματα και είδαν την 35χρονη γυναίκα να κρατά ένα μπαλτά. Φοβούμενοι από την εικόνα αυτή, έφυγαν ξανά από το σπίτι και τις πρώτες πρωινές ώρες κατήγγειλαν το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, καθώς ανησυχούσαν για το 3,5 ετών ανήλικο παιδί που βρίσκονταν στο σπίτι.

Αμέσως αστυνομικοί του ΑΤ Καρύστου συνεργάστηκαν με μία γειτόνισσα, λέγοντάς της να απασχολήσει την 35χρονη γυναίκα και με μία φίλη της οικογένειας, που με εντολή της Αστυνομίας απομάκρυνε το 3,5 ετών ανήλικο παιδί, που βρίσκονταν στο σπίτι και στη συνέχεια προχώρησαν στην σύλληψη της 35χρονης. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί αρμόδιος εισαγγελέας και η 35χρονη θα οδηγηθεί σε ψυχίατρο, προκειμένου να εξεταστεί, αν πάσχει από κάποια ψυχολογικά προβλήματα και αν χρειάζεται νοσηλεία.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες που επικαλείται το evima.gr, ο σύζυγος της 35χρονης δήλωσε στην Αστυνομία, ότι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλά και έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.