Αστυνομικός κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 34χρονη – Το μαρτύριο που ζούσε η γυναίκα για τουλάχιστον δύο χρόνια

Αστυνομικός κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 34χρονη – Το μαρτύριο που ζούσε η γυναίκα για τουλάχιστον δύο χρόνια

Της είχε υποσχεθεί ότι θα την παντρευτεί, ώστε να εξασφαλίσει τη μόνιμη διαμονή της στην Ελλάδα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο άνδρας εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιείτο μία εκδιδόμενη αλλοδαπή γυναίκα.

Όπως μεταδίδει σε σχετικό της ρεπορτάζ η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο αστυνομικός προσέγγισε την 34χρονη γυναίκα αρχικά με το πρόσχημα της παροχής προστασίας, ενώ στη συνέχεια, στο πλαίσιο της μεταξύ τους συμβίωσης, την εξέδιδε και απαιτούσε και αποσπούσε μέρος ή ολόκληρες τις εισπράξεις της.

Για τουλάχιστον δύο χρόνια η γυναίκα ζούσε ένα μαρτύριο

Για να πετύχει δε τον σκοπό του, ο ένστολος άνδρας είχε υποσχεθεί ότι θα την παντρευτεί, ώστε να εξασφαλίσει τη μόνιμη διαμονή της στην Ελλάδα.

Η γυναίκα για τουλάχιστον δύο χρόνια ζούσε ένα μαρτύριο στα χέρια του αστυνομικού, ο οποίος την απειλούσε, της ασκούσε ψυχολογική, σωματική βία και προέβαινε συστηματικά στο βιασμό της.

Τον αστυνομικό κατήγγειλε η αλλοδαπή γυναίκα στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας το απόγευμα του Σαββάτου (30/9).

Αμέσως μετά την καταγγελία οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία ο αστυνομικός συνελήφθη αφού προηγουμένως είχε παραλάβει από την καταγγέλλουσα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Σε επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των 3.850 ευρώ, από τα οποία τα 500 ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που ο κατηγορούμενος είχε ήδη τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο απόκρυψης, εντός χώρου στον οποίο είχε αποκλειστική πρόσβαση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.