Τραγωδία στον Ωρωπό: Πως έγινε το δυστύχημα με το αρματοφόρο που παρέσυρε και σκότωσε την 70χρονη

Τραγωδία στον Ωρωπό: Πως έγινε το δυστύχημα με το αρματοφόρο που παρέσυρε και σκότωσε την 70χρονη

Τι λένε μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα από το ΓΕΣ προκειμένου να αποσαφηνίσει τις τραγικές συνθήκες, κάτω από τις οποίες παρασύρθηκε και σκοτώθηκε μία 70χρονη γυναίκα στον Ωρωπό, από ένα στρατιωτικό όχημα, το οποίο είχε συμμετάσχει στη άσκηση “Παρμενίων-23”.

Σύμφωνα με το Star, το οποίο επικαλείται μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τα αρματοφόρα που διέσχισαν τον δρόμο Ωρωπού-Αθηνών ήταν τέσσερα. Διευκρινίζεται ότι ήταν τέσσερα μεγάλα φορτηγά, τα οποία κουβαλούσαν και μετέφεραν τα άρματα μάχης που έλαβαν μέρος στην στρατιωτική άσκηση “Παρμενίων-23”.

 

 

 

Από τη φάλαγγα των τεσσάρων οχημάτων, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, είχαν περάσει τα τρία πρώτα και ακολουθούσε το τελευταίο, ενώ στην αρχή της φάλαγγας υπήρχε και ένα περιπολικό της αστυνομίας που τα συνόδευε.

Μετά το τρίτο αρματοφόρο και ενδεχομένως έχοντας ξεγελαστεί από την ταχύτητα του στρατιωτικού οχήματος, η 70χρονη γυναίκα διέσχισε τον δρόμο κάθετα. Το σημείο- αξίζει να υπογραμμιστεί- είναι στροφή, οπότε ίσως έπαιξε κι αυτό τον ρόλο του στο τραγικό αυτό δυστύχημα.

Η ταχύτητά τους και λόγω του μεγάλου βάρους, είναι ιδιαίτερα χαμηλή και δεν ξεπερνάει τα 20 χλμ. Ίσως κι αυτό να έπαιξε ρόλο στο τραγικό δυστύχημα.