Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ο γιος σου δεν είναι μόνο δολοφόνος και ψεύτης, αλλά και κλέφτης»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ο γιος σου δεν είναι μόνο δολοφόνος και ψεύτης, αλλά και κλέφτης»

Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν - Φιλιππινέζικη υπηκοότητα πήρε η Λυδία

Μέσα από το πλημμυρισμένο νοσοκομείο του Βόλου όπου βρίσκεται, ο πατέρας της δολοφονημένης από τον σύζυγό της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ Κράουτς, ξεσπά για μια ακόμη φορά κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και δίνει τη δική του απάντηση για την εγγονή του, τη μικρή Λυδία, η οποία παραμένει στις Φιλιππίνες και την επικοινωνία που έχει με την οικογένεια του δολοφόνου της κόρης του.

«Είμαι χωρίς διαδίκτυο από τη μεγάλη καταιγίδα που ξέσπασε πριν από τρεις εβδομάδες. Δεν μπόρεσα να διαβάσω τα email μου. Τώρα φτάνουμε στο τέλος μιας άλλης βίαιης καταιγίδας» είπε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή Live News. Όπως είπε στη συνέχεια «την τελευταία φορά που μίλησα με τη μητέρα του Μπάμπη, της πρότεινα να μεταβιβάσει την εξοχική τους κατοικία στην Αλόννησο στην εγγονή μου τη Λυδία, ως αντάλλαγμα για τα 70.000 ευρώ που έκλεψε ο γιος της από την κόρη μου. Αυτά ήταν χρήματα που δώσαμε η Σούζαν και εγώ στην Καρολάιν, για να αγοράσει γη, για να χτίσει ένα σπίτι».

«Η γη αγοράστηκε, αλλά καταχωρήθηκε μόνο στο όνομα του δολοφόνου» σημείωσε και συνέχισε: «Τι είπα στη μητέρα του δολοφόνου; "Ο γιος σου δεν είναι μόνο δολοφόνος και ψεύτης, αλλά είναι και κλέφτης". Δεν εντυπωσιάστηκε πολύ. Αυτό είναι το τέλος της γραμμής για την οικογένειά τους, ο μικρός μου θησαυρός θα πάρει το όνομα της μητέρας της και δε θα έχει άλλη επαφή με τους γονείς του».

«Είμαι βέβαιος ότι η ποινή του δικαστηρίου θα επικυρωθεί»

Για την εισαγγελική πρόταση στο Εφετείο, αναφέρει: «Διάβασα τη σημερινή εισαγγελική πρόταση και καταδικάζει πραγματικά τον Αναγνωστόπουλο. Είμαι βέβαιος, ότι η αρχική ποινή του δικαστηρίου θα επικυρωθεί». Τα «καλά νέα» σύμφωνα με τον ίδιο είναι, ότι «η Λυδία έχει λάβει τη Φιλιππινέζικη υπηκοότητα. Τίποτα δεν μπορεί να την απομακρύνει από τις Φιλιππίνες τώρα».