Έπεσε ελικόπτερο πολιτικού τύπου στην παραλία Αχλαδίου, στη Βόρεια Εύβοια – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Έπεσε ελικόπτερο πολιτικού τύπου στην παραλία Αχλαδίου, στη Βόρεια Εύβοια – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Πήγαινε από το Μαντούδι στο Βόλο

Για πτώση ελικοπτέρου στην παραλία Αχλαδίου στη Βόρεια Εύβοια, η οποία πλήττεται από την κακοκαιρία Elias, κάνουν λόγο πληροφορίες του evima.gr.

H ΕΡΤ μετέδωσε αρχικά ότι το ελικόπτερο πολιτικού τύπου χάθηκε από τα ραντάρ της υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Στη συνέχεια μετέδωσε την πληροφορίες πως το ελικόπτερο κατέπεσε στη θάλασσα και ήδη έχει απογειωθεί ένα Super Puma.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ένα Α – 109, πολιτικού τύπου, και πήγαινε από το Μαντούδι στον Βόλο.

Αυτόπτης μάρτυρας που επικαλείται το thenewspaper.gr ανέφερε ότι το ελικόπτερο, ενώ ήταν στιν αέρα, άρχισε να παίρνει περίεργη κλίση, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας κρότος.

Στο σημείο σπεύδουν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδή της και ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Ο δήμαρχος Μαντουδίου, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, είπε στην ΕΡΤ πως τον ενημέρωσαν για πτώση ελικοπτέρου στην παραλία Αχλαδίου και ο ίδιος μεταβαίνει τώρα στο σημείο.

Οπως δήλωσε στο evima.gr ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας υπάρχουν πληροφορίες για πτώση ελικοπτέρου, στην παραλία Αχλαδίου, φαίνεται να είναι πολιτικό, είμαστε καθ οδόν αυτή τη στιγμή στο σημείο της πτώσης.

 

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στην Εύβοια.

 

Σε εξέλιξη είναι έρευνες πλωτών του λιμενικού σώματος και ιδιωτικών σκαφών στη θαλάσσια περιοχή Αχλαδίου. Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειο 4 μποφόρ.

Σημειώνεται πως οι τελευταίες ώρες είναι πολύ δύσκολες στη Κεντρική και Βόρεια Εύβοια, καθώς το κύμα της κακοκαιρίας έχει παραμείνει πάνω από την περιοχή για περισσότερο από 6 ώρες, «αδειάζοντας» χιλιάδες τόνους νερού από το Μαντούδι μέχρι την Ιστιαία και την ευρύτερη περιοχή.

Μήνυμα του 112 στάλθηκε σε 4 περιοχές της Εύβοιας λόγω της κακοκαιρίας Elias που έχει προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στην περιοχή.