Προφυλακιστέος ο 28χρονος που ξυλοκοπούσε την 22χρονη σύζυγο και το μωρό του στο Βόλο

Προφυλακιστέος ο 28χρονος που ξυλοκοπούσε την 22χρονη σύζυγο και το μωρό του στο Βόλο

Διώκεται για βαριά σωματική βλάβη και εγκλεισμό, ενώ ο εισαγγελέας εισηγήθηκε να διωχθεί και για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Την προσωρινή κράτηση του 28χρονου που κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι όπου έμεναν στο Βόλο την 22χρονη σύζυγό του και το 2,5 ετών κοριτσάκι τους, αποφάσισε ο εισαγγελέας με την σύμφωνη γνώμη του ανακριτή.

Ο 28χρονος παραπέμπεται με τις κατηγορίες της βαριάς σωματικής βλάβης, του εγκλεισμού και μετα την ιατροδικαστική εξετάση ο εισαγγελέας εισηγήθηκε και την απόπειρα ανθρωποκτονιας. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 28χρονος Αλβανός επιτέθηκε στη σύζυγο του «και της προκάλεσε σωματικές βλάβες χτυπώντας την στο πρόσωπο και στο σώμα με τις γροθιές του και πιάνοντας την από το λαιμό. Όταν η περίοικος αντιλαμβανόμενη το εν λόγω περιστατικό προσέτρεξε σε βοήθεια, ο δράστης την απείλησε και της προκάλεσε επίσης σωματικές βλάβες στο πρόσωπο χτυπώντας την με το χέρι του».

Ο 28χρονος Αλβανός που ασκούσε σωματική βία σε βάρος της 22χρονης συζύγου του και του παιδιού τους, ενώ δεν τους επέτρεπε να βγουν από το σπίτι, μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι ενώπιον του Ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, όπου απολογήθηκε. Υπενθυμίζεται, ότι το δράμα για τη μητέρα και το παιδί τελείωσε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν από τις φωνές της γυναίκας εξαιτίας των χτυπημάτων που δεχόταν από τον 28χρονο σύζυγό της, γείτονες παρενέβησαν και κάλεσαν την Αστυνομία.

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί, ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ βρήκαν έντρομη και μέσα στα αίματα τη γυναίκα να κρατά αγκαλιά το παιδί της σε μία γωνιά του σπιτιού. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο. Σε βάρος του 28χρονου ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος.