Σοβαρός τραυματισμός 13χρονου μαθητή στη Λαμία – Έπεσε από ύψος 5 μέτρων στο σχολείο του

Σοβαρός τραυματισμός 13χρονου μαθητή στη Λαμία – Έπεσε από ύψος 5 μέτρων στο σχολείο του

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς να σπεύδουν προς βοήθεια στο μικρό μαθητή, που αρχικά δεν είχε τις αισθήσεις του

Σοβαρό ατύχημα με 13χρονο μαθητή σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο 3ο Γυμνάσιο Λαμίας στον Αφανό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr μαθητής της Α’ Γυμνασίου βρισκόταν στο πίσω χώρο του κτιρίου και πήγε να καθίσει ακουμπώντας με την πλάτη στα κάγκελα, όπως αναφέρουν μαρτυρίες άλλων παιδιών. Τότε υποχώρησε το προστατευτικό πλέγμα και βρέθηκε στο κενό από ύψος τουλάχιστον 5 μέτρων. Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς να σπεύδουν προς βοήθεια στο μικρό μαθητή, που αρχικά δεν είχε τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε πολύ γρήγορα στο σημείο και ενώ ο μαθητής είχε αρχίσει να συνέρχεται. Φέροντας σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα και εμφανώς στα δύο του πόδια, διακομίστηκε στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό βρέθηκε από πάνω του για άμεσες εξετάσεις και αξιολόγηση της κατάστασης του.

Έκλεισε προσωρινά η πρόσβαση στο χώρο, προκειμένου να μην υπάρξει νέο ατύχημα και θα ακολουθήσει επιθεώρηση από ειδικούς της κατάστασης όλης της περίφραξης, καθώς και αναλυτική διερεύνηση όλων των λεπτομερειών για την εξακρίβωση των αιτιών του σοβαρού ατυχήματος, ώστε να μην ξανασυμβεί.