Φωτογραφίες από το σπίτι – κολαστήριο που ήταν φυλακισμένη η 22χρονη – «Δεν την είχαμε δει ποτέ» λένε οι γείτονες

Φωτογραφίες από το σπίτι – κολαστήριο που ήταν φυλακισμένη η 22χρονη – «Δεν την είχαμε δει ποτέ» λένε οι γείτονες

«Μόνο μέχρι τον κήπο έβγαινε, ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω»

Σοκαριστικά είναι τα όσα λένε οι γείτονες της 22χρονης που ζούσε επί δύο χρόνια φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι στον Βόλο από τον σύζυγό της. «Δεν την είχαμε δει ποτέ, δεν ξέραμε τι συνέβαινε» λένε οι γείτονες.

Όπως μεταδίδει σε σχετικό του ρεπορτάζ το TheNewspaper.gr γυναίκα που έμενε σε κοντινό σπίτι από το ζευγάρι ανάφερε: «Δεν την βλέπαμε ποτέ τη γυναίκα. Ξέραμε ότι εδώ μένει ένα ζευγάρι Αλβανών, αλλά δεν είχαμε δει ποτέ αυτό το κορίτσι.

Απορούσαμε όλοι τι γινόταν μέσα σε αυτό το σπίτι, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Δεν ξέραμε τι συνέβαινε».

Μία άλλη γειτόνισσα εξομολογήθηκε: «Την έβλεπα πολύ σπάνια. Μόνο μέχρι τον κήπο έβγαινε. Δύο ή τρεις φορές αυτά τα χρόνια. Όχι παραπάνω.

Και μου έκανε εντύπωση διότι ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω.Σαν κουκουλωμένη. Δεν την είδα ποτέ έξω από την αυλή του σπιτιού να κυκλοφορεί, να ψωνίζει. Και δεν είχα δει και το παιδί ποτέ».

Την χτυπούσε γιατί έκανε κορίτσι

Η 22χρονη γυναίκα ήρθε στον Βόλο το 2021 από την Αλβανία και μετά τον γάμο της με τον 28χρονο συντοπίτη της αυτός της απαγόρευσε κάθε επαφή με τον έξω κόσμο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το gegonota.news ο άνδρας την ξυλοκόπησε πρώτη άγρια όταν έγινε γνωστό το φύλο του παιδιού γιατί δεν ήθελε κορίτσι.

Όταν γεννήθηκε το παιδί ζούσαν πέντε μήνες με κλειστά παντζούρια. Μητέρα και βρέφος δεν έβλεπαν το φως του ήλιου. Στην αυλή και μόνο στην αυλή τους επιτρεπόταν να βγουν, μετά από πέντε μήνες.

Το ξύλο ήταν καθημερινό και ανελέητο και δεν επιτρεπόταν στη μητέρα ούτε να επισκεφθεί γιατρό για τα εμβόλια του παιδιού, ούτε να καλέσει γιατρό στο σπίτι. Τα ψώνια έκανε ο 28χρονος , που εργαζόταν ποτέ σε οικοδομή και πότε σε κτηνοτροφικές εργασίες.

Προχθές, Πεμπτη (21/9) το βράδυ και ενώ η γυναίκα ούρλιαζε, αποφάσισε μετά από τα αλλεπάλληλα επεισόδια βίας και ξυλοδαρμών να κινητοποιηθεί η γειτονιά. Οι γείτονες πήγαν έξω από το σπίτι και χτυπούσαν τις πόρτες, ενώ κάλεσαν την αστυνομία. Μόλις ο 28χρονος κατάλαβε πως δεν επρόκειτο για απειλή άνοιξε την πίσω πόρτα για να το σκάσει και οι γείτονες τον σταμάτησαν και τον ακινητοποίησαν μέχρι να φτάσει το περιπολικό.