Πέτρος Φιλιππίδης: Θα μιλήσω δημόσια όταν το αποφασίσω εγώ

Πέτρος Φιλιππίδης: Θα μιλήσω δημόσια όταν το αποφασίσω εγώ

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη»

Ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη δηλωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλώντας στον δημοσιογράφο Κώστα Τσούρο το Σάββατο (23/9). «Θα μιλήσω δημόσια όταν το αποφασίσω εγώ» είπε ο ηθοποίος.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος αθωώθηκε για έναν βιασμό και καταδικάστηκε για δύο απόπειρες βιασμού σε 8 χρόνια κάθειρξη, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και ξεκαθάρισε:

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και από εδώ και πέρα περιμένω το Εφετείο. Δεν θα μιλήσω ακόμα δημόσια. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα συμβεί αυτό. Ισχύει για εμένα μόνο ό,τι βγαίνει από το δικό μου στόμα και των δικηγόρων μου».

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η αλήθεια θα λάμψει στο τέλος και ότι αναμένει τις εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη τάραξε τα νερά του νεοελληνικού θεάτρου μετά τις καταγγελίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού που έγιναν εις βάρος του.

Η δίκη που απασχόλησε επί δέκα μήνες την επικαιρότητα, με έναν δημοφιλή μέχρι τότε ηθοποιό, ο οποίος βρέθηκε κατηγορούμενος και έμεινε ένα χρόνο στη φυλακή στο πλαίσιο του κινήματος #metoo, έριξε αυλαία το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου 2023.