Βίντεο σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό 13χρονου μαθητή μέσα σε σχολείο στο Ρέθυμνο – «Σκότωσέ τον»

Βίντεο σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό 13χρονου μαθητή μέσα σε σχολείο στο Ρέθυμνο – «Σκότωσέ τον»

«Μίλησα με τον γυμνασιάρχη και από τα λεγόμενά του το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν» λέει η θεία του παιδιού

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που δείχνει βίντεο – ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 13χρονου μαθητή σε σχολείο στο Ρέθυμνο. Όπως δε λέει η θεία του παιδιού σε αυτό ακούγονται άτομα να φωνάζουν «σκότωσέ τον».

Στο βίντεο που μετέδωσε την Τετάρτη η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» φαίνεται το 13χρονο αγόρι να το δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι από τα χέρια και τα πόδια ενός άλλου παιδιού.

Όπως επεσήμανε η θεία του παιδιού το άγριο περιστατικό σημειώθηκε «μέσα στο σχολείο, όχι σε ώρα που έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα. Δεν υπάρχει επιτηρητής καθηγητής».

«Δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός, είναι και το άγριο μίσος. Ένας ακούγεται να λέει “σκότωσε τον”» ανέφερε και πρόσθεσε ότι «υπάρχει και δεύτερο βίντεο με δεύτερο ξυλοδαρμό».

Σύμφωνα με τη θεία του παιδιού «το βίντεο διέρρευσε από τον προπονητή του θύματος στο ποδόσφαιρο. Αυτός ήταν που το γνωστοποίησε στη μητέρα».

«Μίλησα με τον γυμνασιάρχη και από τα λεγόμενά του το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν. Του είπα “ευτυχώς υπάρχει το βίντεο” και μου είπε “ευτυχώς για εσάς και όχι για εμάς» δήλωσε κλείνοντας η θεία του 13χρονου.