Θρήνος για την 20χρονη δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού: Τσιμπήθηκε θανάσιμα από κουνούπι μετά από εκπαιδευτικό ταξίδι με δεξαμενόπλοιο στην Ινδία

Θρήνος για την 20χρονη δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού: Τσιμπήθηκε θανάσιμα από κουνούπι μετά από εκπαιδευτικό ταξίδι με δεξαμενόπλοιο στην Ινδία

Φαίνεται πως έχασε τη ζωή της από λοιμώδη εγκεφαλίτιδα

Θρήνο προκαλεί ο θάνατος της 20χρονης Μαριάννας, η οποία ήταν δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού και έχασε τη ζωή της μετά από νοσηλεία, καθώς νόσησε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Ινδία.

Η νεαρή κοπέλα αρρώστησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από το λιμάνι Σίκκα στην Ινδία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Σουέζ της Αιγύπτου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Επέστρεψε στην Ελλάδα στις 2 Σεπτεμβρίου με ιατρικό συνοδό και μέριμνα της εταιρείας και αμέσως εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και μετά σε νοσοκομείο όπου και πέθανε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατος της άτυχης κοπέλας οφείλεται σε τσίμπημα εντόμου, πιθανότατα μολυσμένου κουνουπιού, που προκάλεσε λοιμώδη εγκεφαλίτιδα.

 

Συντετριμμένοι από την απρόσμενη απώλεια η οικογένεια και οι φίλοι της κοπέλας ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο «αντίο» στη γενέτειρά της στο Ζηπάρι της Κω.

«Ήταν πάντα με το χαμόγελο στο στόμα»

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», φίλη και συνάδελφος της 20χρονης κάνει λόγο για μία κοπέλα με το χαμόγελο στο στόμα.

«Ήταν πάρα πολύ χαρούμενη, ήταν το πρώτο της ταξίδι. Ήταν ένας άνθρωπος με το χαμόγελο στο πρόσωπο, πρόθυμη, ευγενική, της άρεσε πολύ η μαγειρική. Δεν μπορούσε να πει κάποιος άσχημη κουβέντα».

 

Όπως λέει η συνάδελφός της, «ήταν το όνειρό της να ταξιδεύει, έδωσε δύο φορές Πανελλαδικές μόνο και μόνο για το επάγγελμα αυτό».

Η ίδια συμπληρώνει ότι η 20χρονη ήταν υγιέστατη και δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν κανένα πρόβλημα υγείας.