Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 37χρονος που κατηγορείται από 19χρονη για βιασμό στη Ζάκυνθο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 37χρονος που κατηγορείται από 19χρονη για βιασμό στη Ζάκυνθο

Σύμφωνα με την καταγγελία έδωσε στην καταγγέλλουσα να εισπνεύσει αμπούλα γέλιου στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δύο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή 37χρονος κάτοικος Ζακύνθου, τον οποίο κατήγγειλε 19χρονη Βρετανίδα, ότι την βίασε.

Ο 37χρονος συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία την περασμένη Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στον Λαγανά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, η 19χρονη κατήγγειλε, ότι πήγε στο δωμάτιο του 37χρονου, ο οποίος της έδωσε να εισπνεύσει αμπούλες αερίου γέλιου, με αποτέλεσμα όταν εκείνη ζαλίστηκε, να την βιάσει.

Κατά τις έρευνες, μεταξύ άλλων, στο δωμάτιο του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 45 φυσίγγια διαμετρήματος 32mm και δύο αμπούλες αερίου γέλιου (laughing gas), με συσκευή εκτόνωσης, καθώς και πλήθος μπαλονιών. Ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε στον ανακριτή, όπου μετά την πολύωρη απολογία του σήμερα του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παρουσία στο αστυνομικό τμήμα κάθε 1η και 15 του μήνα και πρόστιμο 4.000 ευρώ.